hamburger-icon

Kliker.info

Vrlo nepristojna ponuda: Charlize Theron pozvala Obamu u striptiz klub (Video)

Vrlo nepristojna ponuda: Charlize Theron pozvala Obamu u striptiz klub (Video)

23 Jula
20:44 2015

Charlize1Tokom gostovanja u talk show emisiji Jimmyja Kimmela, glumica Charlize Theron prisjetila se kako je jednom prilikom pozvala američkog predsjednika Baracka Obamu u striptiz klub. Theron je rekla da je tokom gostovanja bila prilično nervozna, što je rezultovalo neprikladnim komentarom.

“Ovo je strašno, Jimmy. Ovo je strašno”, započela je priču 39-godišnja glumica.

“Dešava mi se da se toliko unervozim da na kraju kažem nešto zaista neumjesno… Kao da ne znam kako da se zaustavim. Nešto poput verbalne dijareje”, rekla je Theron.

Njen komentar odnosio se na prethodno gostovanje u Kimmelovoj emisiji, kada je Obama izjavio da mu je drago što učešćem u emisiji može da pokuša da ‘osvoji’ nove birače iz drugačijih demografskih grupa.

“Nakon toga je napravio dugu pauzu i ja nisam više znala šta da kažem. Jedino što mi je palo na pamet bilo je ‘Pa, ako tražite glasače na novim mjestima, mogu da vas odvedem u striptiz klub”, otkrila je Theron prije nego što se nasmijala i pokrila lice rukama.

Ona je dodala da sedmicama nakon toga nije mogla da spava jer ju je bilo sramota: “Zatvorila bih oči i pomislila ‘O moj bože, rekla sam to. O moj bože, zašto sam to rekla?'”.Kimmel joj je uputio aplauz za hrabrost i predložio da svim budućim predsmednicima uputi isti poziv.

“Da si to predložila Clintonu, vjerovatno biste još uvijek bili u tom striptiz klubu”, našalio se voditelj.

(Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku