hamburger-icon

Kliker.info

Vojin Mijatović pisao Dačiću : Predstavljate nastavak katastrofalne politike Slobodana Miloševića, koje se kao Srbin stidim

Vojin Mijatović pisao Dačiću : Predstavljate nastavak katastrofalne politike Slobodana Miloševića, koje se kao Srbin stidim

09 Jula
06:07 2019

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović na svom Facebook profilu uputio je otvoreno pismo Ivici Dačiću, ministru spoljnih poslova Republike Srbije povodom ministrovih izjava na današnjem sastanku ministara spoljnih poslova SEECP-a.

Mijatović je u otvorenom pismu kazao da su Dačićeve izjave neozbiljne i nekorektne te da vrijeđaju njega i građane Bosne i Hercegovine.

Kazao je kako je Dačić “nastavak jdene katastrofalne politike Slobodana Miloševića” te ga je pitao da li je nešto konkretno uradio 90-ih godina kako bi spriječio Miloševićevo djelovanje u BiH umjesto što “po bijelom svijetu pjeva Miljacku i to jako loše”.

Istakao je da su “Ivica Dačić i Milorad Dodik faktor destabilizacije u regionu te je zatražio od srbijanskog ministra da s obzirom da je “loš političar i loš pjevač” bude bar bolji čovjek i prestane unositi nemir u Bosnu i Hercegovinu i Srbiju”.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku