hamburger-icon

Kliker.info

Vjerovali ili ne : Razuzdani tulum sa živom muzikom na hitnom prijemu u zagrebačkoj bolnici (VIDEO

Vjerovali ili ne : Razuzdani tulum sa živom muzikom na hitnom prijemu u zagrebačkoj bolnici (VIDEO

23 Januara
05:23 2021

U petak navečer hrvatsku javnost neugodno je iznenadila snimka razuzdanog tuluma osoblja u bolnici u Dubravi koju je objavio RTL.

Kako Jutarnji list neslužbeno doznaje riječ je o zabavi koja se dogodila prije desetak dana povodom odlaska jedne medicinske sestre u mirovinu.

Od izvora također doznajemo da se sporna zabava dogodila na Hitnom prijemu KB Dubrava.

Za komentar događaja koji je izazvao zgražanje javnosti upitali smo Maria Gazića, predsjednika Komore medicinskih sestara koji je neugodno iznenađen snimkom i takvim događajem u covid bolnici.

– Ovakvo nešto nije se smjelo dogoditi na radnom mjestu, a pogotovo ne u covid bolnici usred epidemije. Žalostan sam što to baca negativnu sliku na medicinske sestre koje mukotrpno rade svoj posao – kaže Gazić.

Navodi i da će u ponedjeljak zatražiti očitovanje KB Dubrave vezano za događaj.

– Kada dobijemo sve informacije i kada se utvrde činjenice, pokrenut ćemo postupke. S obzirom na to da je snimka javno objavljena moram djelovati zbog naše struke – kaže Gazić.

RTL  je o tom tulumu upitao i VD ravnatelja bolnice Ivicu Lukšića, koji je rekao da je iznenađen snimkom, no dodao da je potrebno najprije utvrditi činjenice i okolnosti.

(Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku