hamburger-icon

Kliker.info

Vjerovali ili ne : Napao nevjenčanu suprugu nakon što je rodila trojke !?

Vjerovali ili ne : Napao nevjenčanu suprugu nakon što je rodila trojke !?

30 Novembra
16:29 2016

klinicki-centar3Milan Divjak, šef Službe obezbjeđenja i transporta Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske, potvrdio je danas da je sinoć muškarac u prostorijama Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC napao fizički i verbalno nevjenčanu suprugu.

“U 16 časova stranka je došla u posjetu, poslije čega je ostala mimo termina posjete i u 18,20 fizički i verbalno je napao nevjenčanu suprugu kojoj je nanio povrede po lijevoj ruci. Ne zna se čime, najvjerovatnije je u pitanju tupi predmet, pretpostavljamo da je rajferšlus jakne. Reagovao je radnik obezbjeđenja i udaljio ga je sa lica mjesta i pozvao policiju, koja ga je privela nakon toga”, rekao je Divjak.

U Centru javne bezvjednosti Banjaluka istakli su da ne mogu iznostiti detalje o ovom slučaju, jer im to nije praksa kada je u pitanju nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. Potvrdili su da imaju zabilježen ovaj slučaj, da je identifikovan napadač i da će ovaj slučaj dalje biti tretiran kao krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

Vesna Ećim Zlojutro, načelnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo, izjavila je da ju je dežurna ekipa sinoć obavijestila da je došlo do fizičkog obračuna na trećem spratu. Objasnila je da je u pitanju odjeljenje na kojem leže pacjentkinje porođene carskim rezom i pacijentkinje koje su vraćene od kuće i one koje su ostale radi beba smještenih na Pedijatrijskoj klinici.

“Ona je u dobrom stanju, koliko može biti u ovako neprijatnoj situaciji, nažalost u njenoj anamnezi ima mnogo neprijatnih situacija. Tražila sam da vidim, to je jedna ogrebotina koja ne može da se vidi ako se baš jako ne zagledate na unutrašnjoj strani dlana, na srednjem prstu. Nema ostalih znakova povreda i psihički je sasvim u redu”, kazala je Vesna Ećim Zlojutro i dodala da pacijentkinja ne želi da daje izjave novinarima.

Odgovarajući na pitanja novinara, istakla je da je pacijentkinja rodila tri sina, te da ima još troje djece, dvije kćerke i sina.

(Kliker.info-AA)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku