hamburger-icon

Kliker.info

Vedrana Rudan : ‘Ta Aleksandra je napravila više za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima‘

Vedrana Rudan : ‘Ta Aleksandra je napravila više za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima‘

31 Oktobra
05:49 2023

Književnica Vedrana Rudan bila je gošća emisije “Pokreni se” koja se emituje na TV Nova.

Rudan je razgovarala s voditeljem o nizu tema, a dotaknuli su se i uspjeha pjevačice Aleksandre Prijović, kako u Srbiji, tako i u Hrvatskoj.

– Mladi ljudi su prije svega pametni, nisu opterećeni nikakvom prošlošču jer su profesori koji predaju u školi toliko dosadni, pa iako ih huškaju u nekom smjeru, oni to ne čuju jer su na telefonima. Mogu klepetati što im je volja, do njih to ne dopire, počela je književnica i dodala:

„I ta Aleksandra, ona je u Hrvatskoj sigurno veća zvijezda nego naš premijer. Za nju znaju svi. A kako se zove premijer Hrvatske moja unuka sigurno ne zna niti ju je briga. Ja sam pitala svoju unuku da li zna tko je Aleksandra Prijović, a ona kaže ‘nona, kako me to možeš pitati?’ i onda krene pjevati njezine pjesme, koje ja naravno ne znam.“

– Ne možemo ići natrag. Ne možemo mi našu djecu pretvoriti u nekakve male ustaše. Ne mi, nego neki naši političari. To su neka druga djeca i druge generacije. Oni odlučuju šta će voljeti, što će im se sviđati, a to što nekakav Huljić lupeta – oni ni ne znaju tko je Huljić. Njima je Aleksandra carica i tu staje sve. I neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata nego sve smeće koje se slika u odijelima i jedan trenutak je u ratu, a drugi u miru“, zaključila je Vedrana Rudan.

(Jutarnji list)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku