hamburger-icon

Kliker.info

Uznemirujući video koji je šokirao Ameriku : Zavezali ga, zlostavljali pa sve objavili na Facebooku (Video)

Uznemirujući video koji je šokirao Ameriku : Zavezali ga, zlostavljali pa sve objavili na Facebooku (Video)

05 Januara
16:37 2017

Policija iz Chicaga istražuje uznemirujući video koji kruži društvenim mrežama, a prikazuje zavezanog mladića i četvero napadača koji uzvikuju ‘Jeb** Donalda Trumpa‘ i ‘Jeb** bijelce’.Mladić, koji je okarakteriziran kao mentalno zaostao, napadnut je u predgrađu Chicaga, a napadači su ga držali zatvorenog  24 do 48 sati, izvijestila je policija koja tvrdi da je uhapsila  sumnjivce.

Jedan od napadača je žrtvin školski kolega, tvrde iz policije. Osumnjičena su dva mladića i dvije djevojke, svi Afroamerikanci, dok je žrtva bijelac, a svi su stariji maloljetnici.

U videu koji je prvotno objavio jedan od uhapšenih , vidi se žrtva sklupčana u kutu prostorije, s ljepljivom trakom preko usta i nogama i rukama zasebno zavezanim, kojoj neprestano prijete. U jednom trenutku njegovu majicu napadači su razrezali nožem, a isto su učinili i s pramenom njegove kose. Pritom su ga povrijedil  te se na snimci vidi kako krvari.

– To je bolesno – komentirao je šef policije u Chicagu Eddie Johnson dok je na press konferenciji objavljivao da je četvorac uhapšen i da čekaju optužnicu.

Policija još nije utvrdila radi li se o zločinu iz mržnje ili je napad bio politički motiviran. Također, pokušavaju utvrditi je li žrtva, koja je puštena iz bolnice, bila oteta i napominju kako napadnuti mladić ima problema u komunikaciji.

– Traumatiziran je i vrlo je teško komunicirati s njim. Trebala je cijela noć da se smiri kako bi mogao razgovarati s nama – kazao je Johnson.

Uznemirujuća snimka koja traje 30 minuta u najvećem dijelu prikazuje jednu djevojku, za koju je policija potvrdila da je uhapšena , kako puši i priča u kameru.Policija je kazala kako su žrtvu pronašli patrolni policajci u utorak dezorijentiranog i zbunjenog, te su ga prevezli u lokalnu bolnicu.

(Kliker.info-Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku