hamburger-icon

Kliker.info

Usvojili četvero djece i dobili sina, a onda nekoliko sedmica kasnije saznali da očekuju četvorke

Usvojili četvero djece i dobili sina, a onda nekoliko sedmica kasnije saznali da očekuju četvorke

05 Septembra
15:07 2020

Maxine i Jake Young iz okruga Berks u SAD-u imali su sina prije nego su usvojili još četvero djece.Razmišljali su o još jednom djetetu, a kad je Maxine ostala trudna, nisu mogli ni sanjati da čekaju – četvorke, što je ukupno devetero djece mlađih od deset godina, prenosi  The Sun.

“Nisam mislila da bih mogla i zatrudnjeti, a da nije riječ o izvantjelesnoj oplodnji, kaš što je bio slučaj s prvim sinom. Sjećam se da sam Jakeu poslala poruku jer sam bila u šoku, ispričala je Maxine.

Iako su ih uzbudile vijesti, istodobno su bili i vrlo zabrinuti.

“Lijekari su se zabrinuliza bebe, a mi za ostalu djecu, jer je u sedmeročlanu porodicu došlo još četvero djece”, rekla je Maxine.

Maxine je bebe rodila 31. jula ove godine, u 32. sedmici trudnoće te su sve bebe na intenzivnoj njezi.

Kad je par prvi put saznao za trudnoću, Jakeova mama pokrenula je GoFundMe kako bi pomogla prikupiti novac za brzorastuću porodicu. Detaljno opisujući njihovo obiteljsko putovanje, otkrila je kako je Maxine oduvijek željela biti udomitelj i sanjala je o velikoj obitelji s posvojenom i biološkom djecom. Njihova priča s udomljavanjem započela je 2017. godine, godinu dana nakon vjenčanja:

“Udomili su braću i sestre od 4, 2 i 11 mjesec dana, a nakon nekoliko mjeseci, i njihovu novorođenu sestru. U odrastanju su se susreli s mnogim izazovima i problemima, napisala je Jakovea majka Arlette i dodala da je Maxine imala i nekoliko pobačaja, prije nego je ostala trudna sa sinom Henryjem u oktobru 2018.

U decembru iduće godine i službeno su usvojili svoje četvero djece – samo nekoliko sedmica prije nego što su saznali da je Maxine ponovno trudna.

Četiri sedmice od rođenja, novorođenčad je dobro, iako su i dalje u bolnici.

(Kliker.info-VL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku