hamburger-icon

Kliker.info

Uskrsli Momir Bulatović : ” Ni Crna Gora ni Srbija nikada neće ući u EU”

Uskrsli Momir Bulatović : ” Ni Crna Gora ni Srbija nikada neće ući u EU”

14 Januara
13:12 2014

momirbulatovicBivši crnogorski predsjednik i premijer nekadašnje SRJ Momir Bulatović izrazio je sumnju da će Crna Gora i Srbija ikad postati punopravne članice Europske unije. On je dodao je da ni Unija neće dugo potrajati u sadašnjem obliku.”Nisam kockar, ali kad bih se morao kladiti, sav svoj imetak stavio bih na stranu koja tvrdi da ni Crna Gora ni Srbija neće postati punopravne članice EU-a”, kazao je Bulatović.Prema njegovim riječima, pitanje je do kada će opstati i sam EU.

“Sve analize pokazuju da, uslijed krize eura, što je ustvari konstrukcijska greška samog EU-a, ni on neće potrajati u sadašnjem obliku”, kazao je Bulatović listu Dan.
Naveo je da se Crna Gora dulje od 15 godina priprema za članstvo u EU, a kako je kazao, optimisti predviđaju da će uspjeti u tome eventualno za deset godina.

“U pitanju je uzaludan posao. Bojim se da tako neće biti u odnosu na NATO, ali to je već neka druga priča”, istaknuo je Bulatović.
Kazao je da je u Crnoj Gori, 25 godina od antibirokratske revolucije i jedinstvene Demokratske partije socijalista, jedino što je ostalo isto jest “ime te stranke i gazda Milo” (Đukanović).

Prema riječima Bulatovića, današnja službena Crna Gora nije znala što učiniti ni s nedavnim najvažnijim jubilejom – dva stoljeća od rođenja Njegoša – a kamoli da se snađe u odnosu na značenje događanja i ulogu otprije samo četvrt stoljeća, kada se dogodila AB revolucija. (Kliker.info-Tportal)
Podijeli

Jedan komentar

  1. crni
    crni 16 Februara, 17:53

    Bolje da se ne kladiš jer kad god si se kladio protiv Srbije i Crne Gore ti si izgubio. Prema tome bolje ćuti i gledaj svoja posla.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku