hamburger-icon

Kliker.info

Uprkos tvitovima svog supruga : Melanija Trump osudila napade na internetu

Uprkos tvitovima svog supruga : Melanija Trump osudila napade na internetu

21 Augusta
07:17 2018

Prva dama SAD Melanija Tramp opisala je napade na internetu kao “destruktivne i štetne”, iako njen suprug Donald Trump skoro svakodnevno na Twitteru napada svoje protivnike.

Melanija Tramp je na promociji svoje “Be Best” kampanje istakla da se “treba suočiti sa tim da su djeca svjesnija od odraslih kada je riječ o manama i prednostima društvenih mreža, ali da odrasli treba da učine sve kako bi bezbjedno koristili internet”.

“U globalnom društvu, društvene mreže su neizbježni dio dječjih života. Mogu biti veoma koristne, ali isto tako i veoma štetne ako se ne koriste kako treba”, rekla je prva dama SAD.

Predsjednik SAD Donald Trump rutinski napada zvaničnike koje vidi kao svoje neprijatelje, uključujući i specijalnog tužioca Roberta Muellera  i istragu o dosluhu Trumpa i Moskve koju vodi.

Prošle sedmice  predsjednik je svoju bivšu saradnicu iz Bijele kuće  Omarosa Manigault nazvao “ludom, plačljivom jadnicom” pošto je u svojoj knjizi iznijela kompromitujuće stvari o Trumpovoj Bijeloj kući.

Portparolka prve dame Stephanie Grisham  rekla je da je Melanija “svjesna kritika da su njene poruke o društvenim mrežama u suprotnosti sa onim što njen suprug svakodnevno twituje”.

“Ali to je neće spriječiti da učini ono što smatra ispravnim. Nadam se da su ljudi ponosni što imaju snažnu i nezavisnu prvu damu kojoj je na prvom mjestu interes djece”, rekla je Grisham.

(Kliker.info-Glas Amerike)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku