hamburger-icon

Kliker.info

Ubila muža metalnim grabljama

Ubila muža metalnim grabljama

15 Septembra
05:42 2006

Dan ranije, u utorak oko 12.30 sati, ispred Vukosavine porodične kuće, u kojoj su živjeli supružnici, došlo je do prepirke izmedju njih dvoje. Simo je tokom svađe udario džezvom po glavi Vukosavu, a ona njega potom metalnim grabljama po glavi. Prema informacijama iz CJB Doboj, Savić je poslije udarca kratko ležao na zemlji, a potom se s vidnim povredama glave uputio u kuću i legao u krevet. Oko 4.30 sati Vukosava ga je pronašla mrtvog.
– Često su se svađali. Ustvari, samo se njen glas čuo, stalno je na njega galamila, a često ga je htjela i udariti. Nisu bili baš dobre komšije – kazala nam je Vida Markočević iz Buletića.
U zaseoku Markočevići slavila se pravoslavna slava pa je selo bilo skoro pusto. Malobrojni stanovnici, šokirani onim što se desilo, pristali su na razgovor uz uvjet da im ne objavimo imena.
– Ona je duševna bolesnica. Ima epilepsiju. Liječila se i ranije u mnogim ustanovama za takve osobe. Ubila ga je sigurno. Od oca je naslijedila penziju. Nema porodicu ni djecu. Simo je izbjeglica iz okolice Travnika. Imao je dobru penziju pa su se udružili i živjeli zajedno, ali su se često svađali – pričaju nam mještani.

(Dnevni avaz)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku