hamburger-icon

Kliker.info

Trumpov advokatski tim tvrdi : Imamo dokaze o masovnim prevarama, a otkrili smo i komunistički novac iz Venezuele koji je uticao na izbore !?

Trumpov advokatski tim tvrdi : Imamo dokaze o masovnim prevarama, a otkrili smo i komunistički novac iz Venezuele koji je uticao na izbore !?

20 Novembra
02:32 2020

Advokatski tim  američkog predsjednika Donalda Trumpa  kojeg predvodi Rudy Giuliani ustvrdio je na press konferenciji kako tim posjeduju  dokaze koji ukazuju na masovne prevare na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i koji bi mogli preokrenuti rezultat izbora u Trumpovu koris.

Konferenciju je ranije u svom stilu gromoglasno najavio predsjednik Trump, a za govornicu je prvi izašao  Rudy Giuliani, bivši gradonačelnik New Yorka i Trumpov advokat.

“U izbornoj noći predsjednik je u Pennsylvaniji vodio, a na kraju je izgubio. To je gotovo statistički nemoguće pa smo počeli s istragom. Brzo se pokazalo da je uzorak isti u više država. Gotovo isti uzorak o prevari glasača”, rekao je.

“Ovo dolazi direktno iz Demokratske stranke i direktno od kandidata”, kaže.

Fokusirali su se na velike gradove, kaže Giuliani, u kojima su, po njemu, prevare izbora glasača česte.

“Jedino bi me iznenadilo da Philadelphia nije varala, jer varaju već 60 godina. Detroit isto. Sve su to demokratski gradovi. Kontroliraju izbore, policiju, a imaju i sudije prijatelje koji daju iracionalne presude”, kaže.

Giuliani je rekao i kako Bidenova pobjeda nije pobjeda nego prevara. “Prevari su posebno podložni glasovi koji stižu poštom”, kaže.

“Uhvatili smo ih”

Giuliani potom tvrdi kako su demokrati imali dobar plan, ali kako su ih republikanci uhvatili. “Sve zemlje, pa i Tanzanija, mjesta kakva vam ne bi pala na pamet, imaju odličan sistem za slanje glasova poštom”, kaže i potom opisuje kako se šalju glasovi.

Kaže kako u SAD-u promatrači nisu mogli gledati otvaranje glasova iz koverti te kako su mogli glasati Mickey Mouse, ista osoba tri puta, mrtva osoba ili niko. Stoga, kaže, prebrojavanje u Georgiji neće dati nikakav rezultat jer će se opet brojiti nevažeći glasovi.

U Pennsylvaniji je, kaže, preko 6000 nevažećih listića. Kaže pak i kako Pennsylvania nije jedina u kojoj se varalo nego kako se varalo u svim državama, te kako su za to krivi demokrati.

“Prevaru je lako dokazati. Stotine su svjedoka. Možda i hiljade”, rekao je. Kaže i kako Trumpov štab ima dokaze da promatrači nisu mogli gledati brajenje glasova te kako imaju 50-60 svjedoka za to. 

“Trumpovu prednost su mogli stići samo s glasovima koji su stigli poštom”, kaže. 

Giuliani: Amerikanci imaju pravo znati

Giuliani je rekao kako će potom govoriti o Michiganu. “Amerikanci imaju pravo znati ovo”, rekao je novinarima i dodao kako im se nema pravo uskratiti ta informacija.

“Ovo što se događa u zemlji je strašno, a vaša cenzura sve pogoršava”, kaže.

Dodaje kako je Jessie Jacob desetljećima zaposlena u Michiganu te kako je bila zadužena kao promatrač u Detroitu.

“Zapravo su je obučili da vara. Rekla je da su je obučili da mijenja datum slanja glasa poštom. To vam ne kažem ja, to je rekla ova građanka pod zakletvom. Možda možete reći da laže, ali ne možete reći da nema dokaza. Ovo je dokaz”, tvrdi Giuliani.

“Kaže da su je obučili da prati ljude koji su glasali i uputi ih za koga da glasaju. Ona će o tome svjedočiti”, dodaje. Kaže kako su to demokrati radili u korumpiranim državama u kojima su znali da će im to proći.

Najavio još tužbi, kaže da su lopovi ukrali izbore

Dodaje potom kako Trumpov štab nije gotov s tužbama.

“Imamo još stotinu ovakvih svjedoka”, kaže Giuliani. Potom je vikao na novinare i rekao kako su oni trebali tražiti ovakve dokaze, a ne lažno izvještavati kako dokaza nema.

Nastavio je potom govoriti kako su u Michigan stizali glasovi u kamionima. Dodaje kako će Trumpova kampanja sutra podnijeti tužbu u Georgiji.

Kaže kako će vjerovatno isto biti i u Virginiji, Novom Meksiku, a možda i Wisconsinu.

“Ne smijemo ovim lopovima dozvoliti da ukradu izbore. Amerikanci su izabrali Trumpa, ne Bidena. Biden vodi zbog lažnih glasova. Dajte nam priliku da to dokažemo na sudu i hoćemo”, zaključio je.

Advokatica: Otkrili smo puno komunističkog novca

Potom je na scenu izašla a timadvokatica koja je rekla kako su otkrili komunistički novac iz Venezuele koji je utjecao na rezultat izbora u SAD-u.

Kaže kako je Bidenovu pobjedu, koju naziva prevarom, financirao Chavez tako što je poslao novac kojim je plaćen softver koji je ukrao dio Trumpovih glasova i dao ih Bidenu. Kaže kako je Chavez radio isto u Venezueli.

(Kliker.info-Index)

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 20 Novembra, 10:03

    SAMO VI TRUBITE KROZ SARAJEVO

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku