hamburger-icon

Kliker.info

Trump ide dalje i napada: Tužiću lažova Cruza, Bush znao za 11. septembar !

Trump ide dalje i napada: Tužiću lažova Cruza, Bush znao za 11. septembar !

17 Februara
06:40 2016

Donald Trump, co-owner of the Miss Universe Organization, attends a news conference after the 2013 Miss USA pageant at the Planet Hollywood Resort and Casino in Las Vegas, Nevada June 16, 2013. Trump announced that the 2013 Miss Universe pageant will be held November 9 at Crocus City Hall in Moscow. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT HEADSHOT BUSINESS PROFILE) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS - RTX10QHC

Kandidat za predsjednika SAD Donald Trump naveo je da “ozbiljno razmišlja“ o podnošenju tužbe protiv rivala Teda Cruza.On je naveo da trenutno prikuplja podatke o svojim zakonskim pravima za podnošenje tužbe, nakon što je Ted Cruz izveo “niz ilegalnih akcija“.

Trump je ranije nazvao Cruza “lažovom“ i kritikovao njegovu kampanju u Iowi.Kako je Trump naveo, Cruz je na izborima u Iowi  prekršio izborna pravila.

“Nikada ranije se nisam sureo sa nekim ko laže kao Cruz“, rekao je Trump.

Trump se, međutim, okomio i na druge rivale, tako da je “napao“ i nekadašnjeg predsjednika Georga V. Busha , čiji je brat Jeb Bush  sada kandidat za predsjednika.

Trump se osvrnuo da izjave Jeba Busha , koji je naveo da je njegov stariji brat “sačuvao zemlju“, čime je, kako Trump kaže, sugerisao da je George Bush  znao da dolaze napadi 11. septembra.

“Ne znam da li je Bush lagao ili nije. Znam da su CIA i druge agencije znale da se nešto loše sprema, a ništa nisu uradile povodom toga“, naglasio je Trump.

(Kliker.info-B92)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku