hamburger-icon

Kliker.info

Trampova “rafalna paljba” na Twitteru: Krili su vakcinu da ne bih pobijedio

Trampova “rafalna paljba” na Twitteru: Krili su vakcinu da ne bih pobijedio

10 Novembra
05:46 2020

Predsjednik SAD Donald Trump ponovo se oglasio, ovaj put optužbama da je vijest o efikasnoj vakcini protiv korone skrivana kako on ne bi pobijedio na izborima.

Naime, kako je u novoj seriji tvitova objavio, kompanija Pfizer i druge su samo čekale da se izbori završe kako bi objavile pronalazak efikasne vakcine protiv koronavirusa.

“Nisu imali hrabrosti da to urade ranije”, naveo je Tramp i dodao i da je američka agencija za lijekove trebalo to ranije da objavi “ne iz političkih razloga, već kako bi životi mogli da budu spašeni”.

Dodao je i da pomenuta agencija i Demokratska stranka nisu željele da “zabilježi pobjedu otkrićem vakcine, već su čekali pet dana da to objave”

Tramp se dotakao, očekivano, (budućeg predsjednika) Bidena.

“Da je Biden  bio predsjednik ne biste imali vakciju još četiri godine niti bi je FDA odobrila tako brzo. Birokratija bi uništila milione života”, naveo je.

Tramp, naravno, tu nije stao. Napao je i medije zbog, kako je rekao, “progoza izbornih rezultata koje su bile toliko loše da zapravo predstavljaju miješanje u izbore i trebalo ih je prozvati zbog toga”.

“I biće tu ponovo za četiri godine da sve ponove”, dodao je.

Usput, podijelio je i nekoliko video priloga svoje nove omiljene TV mreže – Newsmax, kao i nekoliko linkova koji govore o “izbornoj krađi”.

(Kliker.info-B92)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku