hamburger-icon

Kliker.info

Tino-Sven Sušić: Prezime mi je dodatni motiv za dokazivanje

Tino-Sven Sušić: Prezime mi je dodatni motiv za dokazivanje

05 Marta
16:45 2014

Tino8Tino-Sven Sušić po prvi put je dobio poziv u reprezentaciju BiH. Mladi Sušić će imati priliku da večeras debituje za najbolji nogometni tim Bosne i Hercegovine u prijeteljskom susretu protiv Egipta u Innsbrucku.Kaže kako mu je prezime dodatna motivacija za dokazivanje, ne krije da je prvi susret s igračima odličan, a osjećanja pomiješana, prenosi portal Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

“Svi su me fino primili i utisci su odlični. Malo sam nervozan jer sam se susreo s igračima koje sam gledao na televiziji, a sad sam tu sa njima”, kaže Sušić.Poziv za nastup za bh. selekciju stigao je nakon dobrih igara u Hajduku, a Sušić se nada da će imati priliku da se dokaže i u reprezentativnom dresu.

“Imam tremu, ali onu pozitivnu jer mi je ovo prvi poziv. Ako dobijem priliku da igram, to će proći. U klubu kad igraš to je nešto drugačije, ovdje su oko mene sve top igrači koji igraju u vrhunskim klubovima i mislim da će s njima biti lakše igrati, bez obzira što se radi o zahtjevnijim utakmicama”, rekao je Sušić.On navodi da se nada da će dobiti priliku da zaigra i dokaže da nije dobio poziv zbog prezimena.”Kada imate prezime Sušić svi vas porede s ocem i stricem, ali sad to više ne slušam. Uvijek će biti ljudi koji će biti ljubomorni i svašta pričati, ali moje je da radim i treniram najbolje što mogu. Sad mi je to i dodatna motivacija da svima dokažem da mogu igrati za reprezentaciju”, poručio je Tino-Sven Sušić. (Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku