hamburger-icon

Kliker.info

Teška saobraćajna nesreća kod Širokog Brijega

Teška saobraćajna nesreća kod Širokog Brijega

03 Maja
03:26 2007

Teška prometna nezgoda dogodila je se jutros u 08,30 h na magistralnoj cesti M6.1, u mjestu Dobrič, općina Široki Brijeg. U nezgodi su sudjelovala slijedeća motorna vozila: vozilo marke "VW Golf" tip II, BH registarskih oznaka. Ovo vozilo kretalo je se iz smjera Mostara u smjeru Širokog Brijega, a njime je upravljao M. Ć. (20) iz Gornjeg Graca, općina Široki Brijeg;
Vozilo marke "Škoda Felicia", BH registarskih oznaka. Ovo vozilo kretalo je se iz smjera Širokog Brijega u smjeru Mostara a njime je upravljao J. P. (28) iz Gruda;

 

Vozilo marke "Ford Mondeo", hrvatskih registarskih oznaka. Ovo vozilo kretalo je se iza Škode, a njime je upravljao T. A. (44) iz Segeta Donjeg, RH.

 

Do nezgode je došlo u trenutku kada je vozač Golfa, vjerojatno zbog prevelike brzine, u desnom zavoju izgubio kontrolu nad vozilom uslijed čega je vozilo sletjelo s kolnika, nakon čega se vraća na kolnik, prednjim lijevim dijelom udara u zadnji  bočni dio Škode koja je naišla iz suprotnog smjera te potom ponovno slijeće s kolnika.

 

Uslijed udara Škoda je se zanijela na cesti te je  u nju udarilo vozilo marke Fond Mondeo, koje se kretalo u istom smjeru kao i Škoda. Teške i po život opasne tjelesne povrede zadobio je suvozač u Golfu K. T., a lake tjelesne povrede zadobili su vozač Golfa M. Ć, vozač Forda T. A. i suvozač u Fordu M. A. (50). Na vozilima je nastala velika materijalna šteta, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ-a.

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku