hamburger-icon

Kliker.info

Tajne Ovalnog ureda : Strastvenu vezu s Kennedyjem čuvala 40 godina

Tajne Ovalnog ureda : Strastvenu vezu s Kennedyjem čuvala 40 godina

28 Maja
05:29 2009
 Bila jednom jedna tajna zaista je pravi naslov za memoarsku knjigu žene koja je tajnu o svojoj ljubavnoj vezi uspješno skrivala 40 godina. Mimi Beardsley Alford u lipnju 1962. godine bilo je samo 19 godina. Mlada, lijepa, visoka i vitka studentica preko ljeta je stažirala u Bijeloj kući. Tajni ljubavnik bio je nitko drugi nego predsjednik John Kennedy, a veza je trajala sve do njegove tragične smrti. Veza je bila seksualne prirode, a nije bila “ograničena” i skrivena u prostoru pokraj Ovalnog ureda kao što je to bila ona njegova stranačkog kolege, bivšega predsjednika Billa Clintona. Mimi Beardslesley danas ima 66 godina. Rastavljena je i ima djecu. Umirovljena je kao crkvena administratorica i živi u New Yorku.
 Njezina obitelj, ni roditelji, a ni djeca, za tu tajnu nisu znali sve do 2003. godine, kada je izašla Kennedyjeva biografija “Nezavršeni život: John Kennedy 1917.-1963.”, iz pera Roberta Dallecka, u kojoj je otkriveno da je imao strastvenu seksualnu i ljubavnu vezu s mlađahnom Mimi. Ona tada nije željela u javnosti govoriti o tome, već je samo potvrdila
 da je sve točno. No, New York Times je objavio da ona sada piše svoje memoare, knjigu u kojoj će dati vlastito, vrlo osobno viđenje svega što se događalo tijekom tih 18 mjeseci. Knjigu će objaviti izdavačka kuća Random House, a očekuje se da će autorica rukopis dovršiti na jesen. Zasad se još ne zna kada će ona dospjeti u knjižare, niti koliki će honorar za nju dobiti Mimi. Ima naznaka da je riječ o  svoti od oko milijun dolara. (Kliker.info-Večernji list)
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku