hamburger-icon

Kliker.info

Svetlana Cenić : To više nije isti SNSD od pre četiri ili osam godina, već sve više pokazuje svoje stvarno lice interesnog konglomerata

Svetlana Cenić : To više nije isti SNSD od pre četiri ili osam godina, već sve više pokazuje svoje stvarno lice interesnog konglomerata

15 Oktobra
16:43 2014

cenic333Ekonomska analitičarka  Svetlana Cenić u interjuu Oslobođenju  između ostalog je prokomentarisala i rezultate izbora u Bosni i Hercegovini.  U tom kontekstu je naglasila da su rezultati izbora u RS neriješeni a prema njenim riječima su  prevagnuli,  budžet, ucjena, pritisak, slike Putina, zapošljavanje u institucijama bez svake mjere, plašenje kozacima i višegodišnje ispiranje mozga o odbrani Republike od imaginarnih neprijatelja.

“Tadić je izgubio u poslednjem momentu zbog onog tv-duela, jer je dozvolio da ga Dodik svuče na svoj nivo primitivizma i bukačenja. Jedan značajan procenat onih koji inače ne izlaze na izbore, a premišljali su da glasaju protiv Dodika, tada je odustao zgrožen slikom i utiskom. Ivanić je jedini stvarni pobednik, jer je partija ostala negde na istom, a on pobedio, no to je rezultat neomiljenosti premijerke više nego omiljenosti samog Ivanića. Male stranke, koje su delom osnovane da hrane nečije sujete, a delom ne slažući se ni sa jednim blokom, razvukle su glasove, a ništa nisu napravile i nestaće brzo. Neke su svesno igrale za Mićka, što se vidi po tome koliko su im vladajući mediji davali prostora pod izgovorom demokratičnosti”, kazala je Cenić.

I pored pomenutog neriješenog rezultata Cenićkla smatra da ipak ništa više neće biti isto.

” To više nije isti SNSD od pre četiri ili osam godina, već sve više pokazuje svoje stvarno lice interesnog konglomerata, koji počiva na Dodikovim plećima, a što on obilato lično naplaćuje,” naglasila je između ostalog Svetlana Cenić.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku