hamburger-icon

Kliker.info

Suljagić o Kaplanu : “Ovakvu duhovnu bijedu nisam vidio još od Nedžada Brankovića”

Suljagić o Kaplanu : “Ovakvu duhovnu bijedu nisam vidio još od Nedžada Brankovića”

28 Decembra
14:50 2014

emirs11Nakon što je Centar za istraživačko novinarstvo objavio spisak federalnih ministara koji, iako žive u Sarajevu uzimaju mjesečnu naknadu od 600 KM za odvojeni život, te izjave Salmir Kaplana, aktuelnog ministra za kulturu i sport da će novac vratiti, na zvaničnoj Facebook stranici  oglasio se i član Predsjedništva Demokratske fronte Emir Suljagić, piše novinska agencija Patria.

– Nisam ovakvu duhovnu bijedu vidio otkako se Nedžad Branković pozvao na zakon. Kaplan nije primijetio da je promijenio prebivalište, otišao u poštu, uzeo potvrdu o prijavi prebivališta i predao je nadležnoj komisiji Vlade Federacije BiH zajedno sa zahtjevom da mu odobri novac za tzv. odvojeni život.

Nije! Primijetio bi 600 maraka na računu, koliko je predmnijevam iznosila rata za kredit  kojim je kupio stan u Sarajevu u kojem je “odvojeno živio”. I umjesto da bude predmet krivičnog gonjenja, kao što je i red, on će eto, “naaaate, vidjeti sa sekretarom da to vrati. Nije proooblem”. Fuj. Dobra je stvar da sad znamo da obraz Salmira Kaplana košta 600 maraka, napisao je Suljagić.

(Kliker.info-NAP)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku