hamburger-icon

Kliker.info

Strategija uzajamnog napadanja u izbornoj godini : Dodik računa na stari gebelsovski trik – sto puta ponovljena laž postaje istina

Strategija uzajamnog napadanja u izbornoj godini : Dodik računa na stari gebelsovski trik – sto puta ponovljena laž postaje istina

29 Decembra
19:51 2015

DoCavic2U bjesomučnoj ali uzaludnoj „spasilačkoj akciji“ – spasavanja samoga sebe od pravde koja je spora, ali dostižna, Milorad Dodik je ponovo posegao za najbrutalnijim lažima i insinuacijama optužujući lidera NDP-a za tobožnji „organizovani, britanski plan koji opozicija, predvođena Čavićem i Izetbegovićem, treba da provede u djelo“.

Vođa režima računa na stari gebelsovski trik da sto puta ponovljena laž – kod neupućenih postaje istina – pa se obrušava na one koji na najubjedljiviji način govore o kriminalu i korupciji Dodika i njegove nekompetentne i kriminalizovane elite.

Zato u svojoj slijepoj namjeri da sačuva vlastitu kožu, targetira one koji prepoznaju šta se krije iza novog Zakona o unutrašnjim poslovima, one koji kritikuju pravljanje privatne policijske države i one koji ukazuju na nakaradna zakonska rješenja kojima se oporezuju i mrtvi roditelji.

Dodik je po ko zna koji put, ukazivanja na njegovu kriminalizovanu i korumpiranu vlast, doživio kao dio nekakvog scenarija, kojim, uz navodnu pomoć stranaca, opozicija želi da ga sruši sa trona i na taj način ugrozi Republiku Srpsku.

U svom bezumlju i sljepilu Milorad Dodik je zaboravio da kaže da je upravo on sa Izetbegovićem dogovorio strategiju uzajamnog napadanja u izbornoj godini, dok je pritom podrška poslanika SDA u Narodnoj skupštini Republike Srpske neupitna.

Nismo li to imali priliku vidjeti minulih dana prilikom usvajanja budžeta, Zakona o radu, Zakona o unutrašnjim poslovima?!

A faktura Izetbegovićevih poslanika u Narodnoj skupštini za takav uzajamni aranžman će stići na naplatu, prije ili kasnije. To je epilog javnog plana Milorada Dodika i njegovog dogovora sa Izetbegovićem i to su razmjere tajne Dodikove probosanske politike…

Što je manje Milorada Dodika u javnom medijskom prostoru to su veće šanse Republici Srpskoj, a one će drastično porasti onoga dana kada Miloradu Dodiku građani Republike Srpske vide leđa, jednom zauvijek, i kada se zatvorski kapaciteti Republike Srpske pokažu kao nedovoljni za smještaj svih Dodikovih pajtosa koji su je minulih 10 godina doveli do prosjačkog štapa, navodi se u saopštenju NDP-a.

(Kliker.info-BN TV)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Kemo
    Kemo 29 Decembra, 21:21

    Republika Srpska je potpuno legalna tvorevina i ima takodjer potpuno puno pravo da proglasi nezavisnost kad pozeli jer su muslimani zapoceli napade i rat protiv srpskog naroda u Jugoslaviji i prvi pocinili zlocine protiv srpskog stanovnistva tako da je sva odgovornost za zlocine na muslimanskom narodu , e sad to sto muslimanski narod tradicionalno laze samog boga i negira svoje vlastite zlocine i izaziva nove konflikte radi pokusaja politickog profitiranje ce se razbiti o glavu tom istom muslimanskom narodu sto je dosada vec naucno dokazano , a vec je Bosna i celo njeno drustvo duboko potonula da ne moze dublje , i samo joj malo fali da nestane . A Republika Srpska ce da postoji nezavisna , bolja i jaca i prijateljski raspolozena prema svima koji imaju mozga i postovanja prema drugim ljudima . Buducnost Republike Srpske je stvar nezavisne odluke srpskog naroda i nikog drugog .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku