hamburger-icon

Kliker.info

Stiven Sigal podržao ruskog predsjednika : Vladimir Putin je moj brat !

Stiven Sigal podržao ruskog predsjednika : Vladimir Putin je moj brat !

29 Marta
07:08 2014

putin-sigalZvijezda akcionih filmova Stiven Sigal izjavio je u intervjuu za “Rosiskaja Gazetu” da je predsjednik Rusije Vladimir Putin jedan od najvećih lidera u svijetu.Sigal (61) je takođe branio Putinove akcije na Krimu, piše “USA Today”.-Smatram da je on moj prijatelj, a volio bih da mi je brat – rekao je Sigal.Putina i Sigala povezala je ljubav prema borilačkim vještinama i fitnesu. Početkom marta su se pojavili zajedno na promociji zdravog životnog stila među mladima, nakon što je Putin pozvao na ponovno uvođenje programa fizičke spremnosti u škole iz sovjetske ere, koji zahtijeva za djeca prođu test fitnesa.

Sigal je u intervjuu takođe rekao da je on Amerikanac i da voli svoju zemlju, ali je istakao da je američka spoljna politika, što se tiče Ukrajine – “idiotska”.- Nije tajna da dijelim stavove sa republikancima i politika (predsjednika SAD) Baraka Obame mi nije privlačna. U većini slučajeva to čak i nije njegova greška, ali ljudi koji su u njegovom unutrašnjem krugu i razmatraju svjetsku politiku, dijametralno su suprotni Rusiji. Po mom mišljenju, stanje u kome su Sjedinjene Američke Države i Rusija na suprotnim stranama ograde nije normalna. Smatram da je moj zadatak da uradim sve kako bih doprinio normalizaciji tih odnosa. Od toga će svi imati koristi – zaključio je Sigal, prenio je “USA Today”. (Kliker.info-agencije)

Podijeli

2 0 komentara

 1. Dragiša Dag
  Dragiša Dag 01 Aprila, 13:55

  To je lep gest američkog glunca S.S.Rusija je pobedila i vratila Krim,Sevastopoljsku oblast ali i formiraće Istočnu Ukrainu sas pravom.što se tiče Severno Američke i politike najvećih zemalja EU onda Turske itd.,opsednuti su anti ruskum ekspanzionizmom gde će da ih skupo košta.

  Odgovori
  • Miroslav
   Miroslav 01 Aprila, 13:58

   Slažem se sa vašim komentarom.Ruska Federacija je vratila Krim i Sevastopoljsku oblast nazad u maticu.NATO koalicija je pokazala nemoć ili ne dovoljnu snagu da se suprodstavi Ruskoj Federaciji.Može se reći da je u ovoj”igri”RF pobedila.

   Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku