hamburger-icon

Kliker.info

Sramna i zloslutna poruka : U Čapljini spaljena lutka s likom Željka Komšić

Sramna i zloslutna poruka : U Čapljini spaljena lutka s likom Željka Komšić

06 Marta
07:38 2019

Član Predsedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić ove godine bio je glavna tema na „maškarama“ u Ljubuškom i Čapljini, gde je prikazan u najpogrdnijem obliku i zadnjeg dana 55. Pokladnih igara Komšićev lik je i spaljen.

Navodi se da je u čapljinskom naselju Trebižat HKUD „Seljačka sloga“ organizovalo čitanje optužnice i spaljivanje Marka Krnjevala, odnosno Željka Komšića.

„Kriv je, prema sucima, za mnogo toga – od toga što se most u Klepcima kod Čapljine gradi duže nego Pelješki, preko toga što se Čapljinci voze samo u kružnim tokovima, pa sve do toga što je Komšića u Predsedništvo izabrao Đelo Hadžiselimović. Krnjeval, odnosno Komšić, osuđen je tako jednoglasno na kaznu spaljivanjem, a uz tužnu povorku zapaljen je na igralištu kod Doma kulture u Trebižatu“, prenosi bljesak.info.

Navodi se da je na karnevalu u Čapljini Komšić bio predstavljen kao lutka na konopcima kojom upravljaju drugi i kao glava na telu Trojanskog konja čime je aludirano kako je Komšić podvaljen Hrvatima u BiH.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku