hamburger-icon

Kliker.info

Šokantna tvrdnja princa Harryja: Rođen sam u slučaju da Williamu zatreba bubreg

Šokantna tvrdnja princa Harryja: Rođen sam u slučaju da Williamu zatreba bubreg

13 Januara
03:03 2023

Princ Harry u svojoj autobiografiji “Spare”, što u prijevodu znači “rezerva”, tvrdi da ga se od rođenja tako oslovljavalo i da je rođen u slučaju da njegovu bratu i nasljedniku krune, princu Williamu, zatreba donator organa.

“Došao sam na svijet za slučaj da se nešto dogodi Willyju”, piše Harry u svojim memoarima i opisuje svoj život kao misiju da odvrati bratu pažnju i zabavi ga, ali i da bude tu u slučaju da Williamu zatreba donator organa, transfuzija krvi ili koštane moždine.

Harry, koji je dvije godine mlađi od Williama, navodi i kako je od ranog djetinjstva upoznat s idejom o nasljedniku i njegovoj rezervi, koju mu je obitelj neprestano nametala kroz život.

Prepričao je i anegdotu iz svojih ranih 20-ih, kada je čuo priču o navodnoj reakciji njegova oca na dan kada je rođen.

“Predivno! Već si mi dala nasljednika i rezervu. Moj posao je gotov”, navodno je tada Charles kazao Diani.

Bombastični memoari princa Harryja sadrže i brojna druga intimna otkrića o britanskoj kraljevskoj obitelji, a izazvali su toliko veliko zanimanje javnosti da su odmah po izlasku postali najprodavanija publicistička knjiga u povijesti.

“Oduvijek smo znali da će ova knjiga uspjeti, ali nadmašuje čak i naša velika očekivanja”, izjavio je u utorak Larry Finlay, direktor izdavača Transworld Penguin Random House, nakon što je knjiga prodana u više od 400 tisuća primjeraka.

“Koliko znamo, jedine knjige koje su se prvog dana prodale više su one u kojima je zvijezda drugi Harry (Potter)”, dodao je.

Knjiga princa Harryja, čije je izdanje na španjolskom jeziku greškom pušteno u javnost ranije nego što je planirano, službeno je puštena u prodaju u utorak.

Knjiga je privukla pozornost diljem svijeta zbog Harryjevih optužbi na račun oca, kralja Charlesa, njegove supruge Camille i starijeg brata, princa Williama.

(Kliker.info-Dnevnik)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku