hamburger-icon

Kliker.info

Šminkanje negativnog imidža : Trump obećao da će da promijeniti imidž

Šminkanje negativnog imidža : Trump obećao da će da promijeniti imidž

22 Aprila
16:41 2016

donald-trumpPretendent za nominaciju za kandidata Republikanske stranke na predsjedničkim izborima u SAD-u Donald Trump je obećao da će promijeniti imidž.To obećanje su Trumpovi pomoćnici prenijeli liderima Republikanske stranke na partijskom sastanku održanom iza zatvorenih vrata, navodi  AP.

Pojedini članovi Republikanske partije su izrazili zabrinutost da bi Trumpova retorika i politika mogli da odbiju glasače.Pol Menafort, jedan od novijih pomoćnika, kazao je da Trump ima dvije ličnosti – privatnu i onu za kampanju.On je istakao da Trump zna da treba da “ublaži svoju ličnost”.
“Negativan rejting će biti smanjen. Imidž će se promijeniti”, kazao je Menafort.

Trump ima posebno loš rejting među ženama, s obzirom na niz kontroverznih izjava o ženama, abortusu i supruzi rivala Teda Cruza, piše BBC.Istovremeno, Trumpova supruga Melania je u emisiji NBC-a otkrila koje navike bi voljela da se njen muž otarasi – tvitovanja.

I ranije se supruga Trumpa žalila na njegovo često tvitovanje i retvitovanje. Nedavno je izjavila da je pokušala da ga obuzda po tom pitanju, ali bezuspješno.Trump je u intervjuu za AP najavio da će u srijedu održati govor o vanjskoj politici, a potom i o migracijama i vojsci.Rekao je da će ljudi možda biti iznenađeni “kako dobro barata vojnim pitanjima”.

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku