hamburger-icon

Kliker.info

Slovenski biografi iznijeli nove tvrdnje o Melaniji Trump: Ma kakva modna agencija, ona je radila u ‘klubu za finu gospodu’

Slovenski biografi iznijeli nove tvrdnje o Melaniji Trump: Ma kakva modna agencija, ona je radila u ‘klubu za finu gospodu’

22 Augusta
15:39 2016

Mela23Donald Trump i njegova supruga pričaju da su se prvi put sreli u njujorškom klubu Kit Kat 1998. godine. Ona je bila mlada, 28-godišnja slovenska manekenka Melanija Knavs, a on uspješan 52-godišnji milijader, na glasu kao veliki zavodnik.Ne zna se što joj je tom prilikom rekao, no ubrzo joj je ostavio svoj privatni broj telefona i par se počeo viđati. Vezu su okrunili brakom u raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu 2005. godine. No, cijela priča o njihovu upoznavanju, kao i sam susret u Kit Katu, možda su bili samo predstava za javnost.

Slovenski novinar Bojan Požar izjavio je za Daily Mail da je javno upoznavanje u klubu bilo pomno inscenirano te da se par zapravo prvi put sreo tri godine prije toga, 1995. Jedan od autora neautorizirane biografije “Melania Trump – Insajderska priča: Od slovenskog komunističkog sela do Bijele kuće”, Požar je, dok je istraživao za knjigu, razgovarao brojnim modnim agentima, koji su mu otkrili kako je Trump pomagao Melaniji u manekenskoj karijeri između 1995. i 1998. Njezina prva naslovnica u sferi magazina bila je španjolsko izdanje Harper’s Bazaara 1996., a na njoj je završila navodno zahvaljući Trumpovu novcu.

Prvi susret

Kako su se stvarno upoznali? Požarovi izvori imaju različite priče. Prema jednoj od njih, susreli su se u restoranu u njujorškom Sohou, a prema drugoj na zabavi jednog poznatog igrača bejzbola. No, svi se izvori slažu u jednom – da se nisu upoznali u Kit Katu 1998.

Melanija danas tvrdi da se u New York doselila 1996., no prošli su tjedan procurile njezine seksi fotografije lezbijske tematike, koje su navodno snim­ljene 1995. u tom gradu.

Zašto bi Trumpovi lagali o datumima kada su se upoznali i kada je Melanija stigla u New York? Daily Mail nudi dva odgovora.

Prvi je razlog što je Trump 1995. godine još bio u braku sa svojom drugom suprugom Marlom Maples. Afera s Maples, dok je još bio u braku sIvanom Trump, privukla je veliku pozornost medija i vjerojatno mu nije svejedno što bi konzervativni birači, koji su mu oprostili jedan preljub, mislili o ponavljanju istog moralnog propusta.

Brojni dečki

Razdoblje od 1995. do 1998. tri su najtajnovitije godine Melanijina života. Do tada je imala mnoge dečke u Sloveniji, no u tom razdoblju javno nije bila ni s kim. Požar je uvjeren da se radi o još jednom dokazu u prilog aferi s Trumpom.Što se tiče Melanijine selidbe u New York, službena priča o 1996. godini vjerojatno je nastala zbog radne dozvole.

Prema njezinim izjavama – da se vraćala iz New Yorka u Sloveniju kako bi dobila pečat na vizi – može se zaključiti da je u to vrijeme imala turističku, a ne radnu vizu.Ako je to istina, onda je njezino snimanje 1995. godine neugodno za Trumpa ne samo zbog golotinje nego i zbog činjenice da je radila – ilegalno. Potencijalno velik problem za političara koji je svoju kampanju temeljio na borbi protiv ilegalnih imigranata.

(Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku