hamburger-icon

Kliker.info

Slobodan Vasković : Nova “Deklaracija o očuvanju Dodika”

Slobodan Vasković : Nova “Deklaracija o očuvanju Dodika”

14 Avgusta
07:13 2017
1.
“Deklaracija o očuvanju srpskog naroda, koju će pripremiti Srpska i Srbija, neće biti puko slovo na papiru, već program za dugoročno sistematsko djelovanje u korist srpskog naroda”, napisao je u “Politici” Milorad Dodik, koji već jedanaest godina dugoročno sistematski radi protiv interesa srpskog naroda.
Taj Dodikov rad protiv interesa srpskog naroda toliko je bio/još uvijek je razarajući da je očuvanje srpskog naroda u BiH veoma upitno.
2.
Ključni Izvori Nacije: Porodica, Obrazovanje, Kultura, Zdravlje, Nauka… potpuno su zatrovani za vrijeme Dodikove vladavine; Šanse za oporavak su minimalne i ako se i uspiju zaustaviti razarajući procesi, koje je produkovao vladajući Režim u RS, oporavak će trajati decenijama.
3.
Za vrijeme Dodikove vladavine uništene su institucije RS. Zbrisane. Listom.
4.
Institucije su prazna forma, koja isključivo služi za pokrivanje ličnih interesa Dodikove oligarhije; Odabranih pojedinaca koji su oteli sve od naroda, pretvarajući ga u parije.
5.
Uništeni su Fondovi, Agrar, Finansije, Privreda, Ekonomija, Šume, Vode…
6.
Dodik i njegova vlast su više učinili na Dezintegraciji Srpske Nacije u BiH u poslednjih jedanaest godina, nego svi srpski neprijatelji zajedno.
7.
Konačna Dezintegracija Nacije je Dodikov krajnji cilj od kojeg on ne odustaje.
8.
Nema potrebe dalje nabrajati; Dovoljno se osvrnuti.
9.
Dodikov stav, iznesen u “Politici”, samo je još jedna u nizu lažnih “Dobrih namjera”, kojim on već jedanaest godina popločava Srbima u BiH put do Pakla.
10.
Dodikov stav je ogavno licemjerstvo, autoimuna bolest političara koji je, bez trunke griže savjesti, prvo uništio i budućnost i sadašnjost Nacije, koja mu je, istorijskom greškom, dala podršku da riješi pitanje RS i Srba u BiH; Dodik i Oligarhija su povjerenje zloupotrijebili i već jedanaest godina predvode najvulgarniji napad na sistem društvenih vrijednosti i vladaju po principima mentalne pornokratije.
11.
Plutokratija je, pod Dodikovom palicom, nametnuta kao društveno uređenje i ne trpi drugačije mišljenje.
12.
Plutokratija, iskustvo je pokazalo, uvijek završava/biva potpuno uklonjena Revolucijom.
13.
Malobrojna Kasta prebogatih i premoćnih, koji su iznad Zakona, Ustava, Iznad svega, samo na taj način, kako stoje stvari i kako i demonstriraju, može otići.
14.
Svaka “Deklaracija o očuvanju srpskog naroda”, koju potpiše Milorad Dodik je laž; To je samo nova linija odbrane Milorada Dodika i njegovog razornog antinacionalnog dejstva.

15.
Svako ko je potpiše sa njim saučesnik je!
Slobodan Vasković (Blog)
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku