hamburger-icon

Kliker.info

Slobodan Vasković : Nakon što je poljubio Begu ruku, Dodik spreman da poljubi i Ameriku u …

Slobodan Vasković : Nakon što je poljubio Begu ruku, Dodik spreman da poljubi i Ameriku u …

07 Novembra
16:23 2014

dodododik1231Malo ko je mogao do 12. oktobra zamisliti Milorada Dodika i njegovu takozvanu Srpsku Pravoslavnu Ergelu, koju čine Igor Radojičić, Nebojša Radmanović i Željka Cvijanović, kako ulaze u centralu SDA i pokorno ljube ruku Begu Bakiru Izetbegoviću, nadajući se i iščekujući da ih ta ruka uvede u vlast.Do tog 12. oktobra, koji je konačno pokazao da Dodik&Ergela nemaju nikakvu pravoslavnu kičmu, već su najobičniji beskičmenjaci, isti taj Dodik i ista ta Ergela su zabranjivali Begu Bakiru da uopšte dođe u Republiku Srpsku. Da im je neko slučajno pomenuo Centralu SDA i njihov odlazak u nju bio bi spaljen u Palati predsjednika i na svim ostalim trgovima Republike Srpske. I nabijen na Kolac, po starom dobrom „pravoslavnom“ običaju.

„Prilika čini čovjeka“, kaže narodna poslovica. A i nečovjeka. I lažova. I svaka zvjerka pokaže svoj trag.Prilike i neprilike koje je donio 12. oktobar Dodiku, Ergeli i SNSD, pokazali su da među njima nema političara od formata, od digniteta, od riječi; Pokazali su i da su Dodik&Ergela&Orkestar za sahranu RS interesna grupacija, koja od prilike do prilike i od neprilike do neprilike, mijenja sve svoje stavove i po potrebi su mondijalisti, multietničari, antirasisti, nacionalisti, šovinisti, fašisti, rasisti, primitivci, nasilnici, pervertiti.Sve je varijabilno, osim jedne konstante – oni žele isključivo da zaštite sopstvene pozicije i bogatstvo koje su zločinom stekli. I spremni su na sve i svaki zaokret, ma koliko taj salto monstruozan bio.

Zato i ljube ruku Begu Bakiru, istu onu koju su do 12. oktobra glasno i javno sabljom sjekli.Zaboravih reći da su po potrebi i Rusofili. Tako je Dodik danima ketio da ga Putin primi; I uspio je, što mu je donijelo određene pozitivne pomake u kampanji.Mjesecima i godinama prije toga on i njegove političke stidne vaši, poput Predraga Ćeranića, Stefana Karganovića, Pere Simića, Milana Ljepojevića, predstavnika Nove srpske idiotske misli iz Beograda i ostale plaćeničke bulumente, kreirali su crne liste sa imenima, kako su ih karakterisali, NATO plaćenika, Američkih plaćenika, Zapadnih plaćenika, Bosanskih plaćenika… koji žele da Obojenim revolucijama sruše Rusofila, Pravoslavca, Antibakirovca, Antibosanca, Antiamerikanca, Antizapadnjaka, Antiglobalistu, Srbendu Milorada Dodika.

Iste te uštve danas pozivaju na rukoljube Bakiru, na druženje sa NATO, na izgradnju BiH, na Evrointegracije, na Probosanstvo i Probošnjaštvo. Na odjebavanje Rusije i Rusofila.Nije ni čudo, jer uštvama sve ide pod kapu. Kao i šefovima tih uštvi Dodiku&Ergeli&Orkestru za sahranu RS!Jedna od Dodikovih vodećih stidnih vaši, Predrag Ćeranić, isluženi obavještajac, lažni stručnjak za bezbjednost, denuncijant po opredjeljenju i ništarija po ubjeđenju, nakon 12. oktobra i topljenja Dodikove snage kao masla, naprasno je zaboravio da je čak prijetio „zapadnim plaćenicima“, da je pljuvao po Americi i po Zapadu, da je u zvijezde ukivao Putina i Rusiju. I u zvijezde ukivao Dodikovo Antibakirovsko, Antibosansko, Antiameričko, Antizapadno, Antiglobalno… djelovanje.

Sada ta uštva u režimskom Press-u, u tekstu „Šta će dalje biti“, objavljenom 6. novembra, odjednom „otkriva Ameriku“.„Američka diplomatija u velikom stilu vratiće se u BiH, jer su u Vašingtonu shvatili da su Rusi ‘pred vratima’. Zato će SNSD, HDZ i SDA formirati vlast, a na Čoviću je da s Izetbegovićem pridobije Dodika da ‘to s Rusima ne ide’. Jer ratnici islamske države se uskoro vraćaju kući, tu je i Al Kaida. Bog je visoko, Rusija daleko, a NATO je već tu“, zaključuje izraubovana uštva Ćeranić.Kao zadnja bijedna Dodikova kurtizana, ofucani Ćeranić, šćućuren kao puž golać, sugeriše Dodiku da je Kompletan Idiot i da Čović i Izetbegović treba da ga pouče da je „Bog visoko, Rusija daleko,a NATO već tu“. Uz to, stara sifilistična kamenjarka Ćeranić sugeriše javnosti, da Dodik posle 12. oktobra nije više Dodik do 12. oktobra i da je došlo vrijeme da Ameriku ponovo poljubi u …. I to strasno, filmski. Sa jezikom.

Ćeranić je tu da ljubi prije njega. Ravno do dna.Da bi Dodik mogao ponovo da poljubi Ameriku i Zapad u …, da bi mogao ponovo da postane ono što je i ranije bio – njihov rektalni alpinista, mora prethodno da rukoljubom i poljupcima po ostalim dijelovima tijela Bega Bakira pokuša dokazati svoju novootkrivenu pravovjernost i argumentovati da je svjestan činjenice da je „Bog visoko, Rusija daleko, a NATO već tu“.I prije i poslije 12.oktobra, ma šta činili, Dodik&Ergela&Orkestar za Sahranu RS&Uštve&Stidne vaši bili su i ostali zloćudna interesna organizacija, grupa građana opasnih namjera i kriminalne provinijencije, koja nema ni religije, ni vjere, ni nacije, ni obraza, ni morala, ni ljudskosti, ni ičega normalnog i prirodnog i koja jedino srebroljublje ima kao ideologiju.

Slobodan Vasković(Blogspot.com)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku