hamburger-icon

Kliker.info

Slavko Vučurević, bivši gradonačelnik Trebinja : “Ako hoće krvoproliće, onda će ga i imati”

Slavko Vučurević, bivši gradonačelnik Trebinja : “Ako hoće krvoproliće, onda će ga i imati”

23 Novembra
15:58 2016

Slavko-Vucurevic-1Bivši gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević pozvao je danas sve otpuštene i nezadovoljne radnike u Trebinju na proteste, pa, kako je rekao, “ako treba i na sukobe”.Vučurević je, povodom najavljenog otpuštanja 46 radnika gradske administracije, rekao novinarima da će on i PDP organizovati proteste i stati uz sve ljude koji ostaju bez posla.

“Proces otpuštanja ne može biti odmah, jedino ako budu išli na silu kao što su krenuli, ali na silu ćemo odgovoriti silom. Ako treba sukob u Trebinju da vodi u krvoproliće, onda će ga i imati”, poručio je Vučurević.

On je naveo da mu je žao što je nekoliko ljudi zaposlenih u gradskoj administraciji “ostalo nepokriveno”, dodajući da su svi ostali primljeni u zakonom propisanoj proceduri da rade određene poslove.

“Ovdje je riječ o fašisoidnom revanšizmu prema ljudima koji su dobili posao na legalan način u legalnoj proceduri”, istakao je Vučurević.

On je dodao da je ekskluzivno pravo gradonačelnika da utvrđuje sistematizaciju i donosi odluke o načinu i vremenu popunjavanja radnih mjesta.

(Kliker.info-BN TV)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Jeneva
    Jeneva 15 Decembra, 13:31

    Jeg synes det er meget bedre at bruge en teske. Den skal du jo bare holde mod øjet og så bukker din ønijvepperne uden at skade mascara eller uden at den kan hive vipperne af. Hvis du godt kan lide at varme culleren op så kan du jo gøre det samme med skeen..Bwt fik helt ondt i maven da jeg læste at du fik hevet alle vipperne af!

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku