hamburger-icon

Kliker.info

Šešelj prijeti i svom kumu predsjedniku Srbije : Tomislavu Nikoliću ću j… majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu !

Šešelj prijeti i svom kumu predsjedniku Srbije : Tomislavu Nikoliću ću j… majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu !

04 Aprila
22:02 2015

seskonik5Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj zaprijetio je svojem kumu i predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću putem Twittera,prenosi srbijaqnski Kurir.

– Ja ću predsjedniku Republike Tomislavu Nikoliću j…i majku po starom, tradicionalnom četničkom zakonu, čije odredbe on nikada nije osporavao, napisao je Šešelj.

– Boginja pravde presuđuje s mačem u ruci i povezom preko očiju. Četnička pravda počiva na oštrom oku i dobroj strijeli. Strijela je već odapeta!

– Tomislav Nikolić je i te kako svjestan da će ga stići četnička pravda, pa otud potiče taj teški osjećaj na koji se javno žali. Ali pravda stiže, napisao je Šešelj u svojem nizu provokacija na račun čelnika Srbije.

U izjavi za Kurir , Šešelj je objasnio da je samo reagirao na Nikolićev intervju, u kojem je rekao da je zahtjev za vraćanje Šešelja u Haag svojevrstan pritisak na cijelu Srbiju, i da Vlada u tom slučaju ima njegovu podršku.

– Ja samo reagiram na njegov intervju, i to adekvatno, kratko je rekao Šešelj.

(Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku