hamburger-icon

Kliker.info

Seksualno iskorištavali djevojčicu

Seksualno iskorištavali djevojčicu

12 Juna
04:43 2008

Banjalučka policija uhapsila je u utorak uveče četiri osobe osumnjičene za polno nasilje nad djetetom i trgovinu ljudima radi prostitucije.

Prema nezvaničnim informacijama, uhapšeni su Emanuela Đ. (27) i Zoran V. (45) iz Gradiške/Bosanske Gradiške te Nenad G. (54) i Davor V. (29) iz Banjaluke.

Oni su juče saslušani u Okružnom tužilaštvu Banjaluka, nakon čega je tužilac zatražio od sudije za prethodni postupak Okružnog suda Banjaluka da im se odredi pritvor.

U tužilaštvu juče nisu željeli da otkrivaju detalje o hapšenju osumnjičene četvorke.

Istražioci terete Emanuelu Đ. da je od maja do 10. juna ove godine u cilju zarade učestvovala u organizovanju i omogućavanju pružanja seksualnih usluga jedne maloljetnice. Maloljetnica je pružala seksualne usluge, a novac je uzimala Emanuela Đ.

Nenad G., Davor V. i Zoran V. se terete da su u istom vremenskom periodu vršili obljubu maloljetnice i sa njom imali seksualne odnose.

Četvorka se tereti zbog trgovine ljudima radi vršenja prostitucije i polnog nasilja nad djetetom.

Prema nezvaničnim informacijama, hapšenje ove četvorke je nastavak akcije izvedene krajem maja ove godine kada je uhapšeno pet osoba osumnjičenih za seksualno zlostavljanje petnaestogodišnje maloljetnice iz okoline Gradiške/Bosanske Gradiške.

Tada su uhapšeni, a potom i pritvoreni Ostoja Bilak (53) iz Laktaša, Željko Crnogaća iz Boškovića kod Laktaša (54), Neđo Vasilić (58) i Gojko Radinković (62), oba iz Banjaluke, te Dalibor Tubić (30) iz Srpca.

Tubić se sumnjiči da je od juna 2007. godine do polovine maja 2008. godine učestvovao u organizovanju i omogućavanju pružanja seksualnih usluga za jednu maloljetnicu. Ostala četvorica – Bilak, Crnogaća, Vasilić i Radinković su osumnjičeni da su u istom periodu vršili obljubu i imali seksualne odnose s maloljetnicom.

Istražioci su utvrdili da oni nisu bili jedini "klijenti" i da se uglavnom radilo o starijim osobama.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku