hamburger-icon

Kliker.info

Sebija Izetbegović: Volim svoj narod, volim svoju zemlju i glasači su to prepoznali

Sebija Izetbegović: Volim svoj narod, volim svoju zemlju i glasači su to prepoznali

09 Oktobra
19:23 2018

Kandidatkinja Stranke demokratske akcije za Parlament Federacije BiH na proteklim izborima, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović, prema dosad objavljenim podacima Centralne izborne komisije BiH, osvojila je najviše glasova u izbornoj jedinici 11 – više od 9.000 glasova nakon što su obrađeni glasovi sa 220 od 303 biračka mjesta u ovoj jedinici.

“Istinski me obradovao uspjeh SDA na ovim izborima. Članica sam stranke od osnivanja. Pobjeda gospodina Šefika Džaferovića je kruna svega. Bošnjački član Predsjedništva BiH je izuzetan pravnik, čovjek izvrsnog političkog iskustva, stabilan i ima ono što je osnovno, a što niti jedna škola ne može nadoknaditi, dobro vaspitanje”, kaže prof. Izetbegović.

Za svoj uspjeh kaže da ga je i očekivala.

“Znam ja da je naš narod previše pametan i pronicljiv da bi nasjeo na laži i obmane koje su neki mediji plasirali o meni godinama. Znaju ljudi da sam vrijedan radnik, da sam ukinula privilegije lijenčinama i neradnicima, ukinula lopovluke i štetne ugovore, prljavštinu i nerad. Volim svoj narod, volim svoju zemlju i glasači su to prepoznali.Hrabro sam se nosila sa svim brutalnim uvredama i napadima. Nisam ustuknula nego sam bivala sve hrabrija, a rezultati rada sve bolji. Tako ću raditi za svoj narod i za svoju zemlju uvijek ako Bog da”, poručila je prof. Izetbegović.

(Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku