hamburger-icon

Kliker.info

Šarović demantovao člana Predsjedništva BiH : Dodik laže, nije mi dostavio Plan reformi u BiH

Šarović demantovao člana Predsjedništva BiH : Dodik laže, nije mi dostavio Plan reformi u BiH

29 Novembra
16:25 2019
Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potvrdio je za Vijesti.ba da mu srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nije dostavio Plan reformi, koji će biti dostavljen u sjednište NATO saveza u Briselu.

On je ocijenio da je čista laž Dodikova današnja izjava u kojoj tvrdi da  je opoziciji u Republici Srpskoj dostavio ovaj famozni dokument.

“SDS kao najveća opoziciona stranka u Republici Srpskoj, a ni ja kao njen predsjednik, nismo od Dodika dobili nikakav dokument. Mi i dalje tražimo da se taj dokument objavi čitavoj javnosti u Republici Srpskoj jer su u pitanju veoma ozbiljne stvari o kojima odluku ne može donositi bilo koji pojedinac, nego institucije”, rekao je Šarović.

Podsjećamo, srpski član Predsjedništva BiH i prvi čovjek SNSD-a rekao je danas novinarima u Banjaluci da Plan reformi nije tajni akt i da ga je on poslao i opoziciji.

“Nemamo nijednog problema. To nije ni tajni dokument. Čak i mnogi ljudi iz opozicije imaju taj dokument. Ja sam im ga poslao. No, sada prave atmosferu oko toga”, kazao je Dodik.

On je najavio i da će usvojeni dokument predstaviti Narodnoj skupštini RS prije nego što bude upućen u NATO savez.  

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 30 Novembra, 00:12

    MUKICA JADNA MIRKAĆ OSTAJE BEZ FUNKCIJE I DEBELIH PARA ZAJEDNO SA NEOTESANIM PERONJOM MEKTIĆEM I ONIM EROTOM CRNADKOM ČIJE OČI GLEDAJU JEDNO U PURU A DRUGO U ZAČINU.BAŠ IH MI JE ŽAO ALI POŠTO SU ZAJEDNO SA OVIM GORE OSTALI KRATKIH RUKAVA BOLI NAS “URAC ZA NJIH SVAKAKO ĆE BITI STATISTIČKA GREŠKA NA SLEDEĆIM IZBORIMA.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku