hamburger-icon

Kliker.info

Sanja Doležal : Moja se prijateljica zaljubila deset mjeseci nakon suprugove smrti, ja to ne mogu zamisliti

Sanja Doležal : Moja se prijateljica zaljubila deset mjeseci nakon suprugove smrti, ja to ne mogu zamisliti

08 Maja
06:41 2014

dolezal128Dvije godine nakon bolnoga gubitka supruga Nenada Šarića, nekad popularna pjevačica, a danas omiljena tv voditeljica Sanja Doležal je progovorila o najljepšim desetljećima života koja je dijelila sa neprežaljenim suprugom.”Svaki trenutak, svako buđenje me podsjećaju na Nenu. Filmovi i knjige o kojima smo satima pričali, zajednički prijatelji, sitnice koje smo skupljali na putovanjima, sjetim se da je, dok je bio s nama u kući, sve odzvanjalo smijehom.

Problem je što sam izgubila prijatelja. To je najgore… Prema pričama mojih prijateljica, shvatila sam da ti životni partneri nisu nužno prijatelji. A Neno i ja smo to bili. Bio je i suprug, otac, životni partner i krasan čovjek. Još učim živjeti bez Nene…” – iskreno je kazivala Sanja.Voditeljica je otkrila kako joj je jednu od spasonosnih rečenica dao sin Luka.

Nemoj misliti na trenutke koje nećeš imati

“Rekao mi je: Nemoj misliti na trenutke koje nećeš imati, nego na ono što si imala. Kad mi je to rekao, shvatila sam da je dvadeset i pet godina života sa suprugom bila velika stvar. Život mora ići dalje i sigurna sam da ću naći neke lijepe trenutke, i tu i tamo nekakvo veselje. No kad te tuga preplavi, ni to ne pomaže.”
Upitana može li zamisliti da se opet veže za nekog muškarca, Sanja Doležal je odgovorila:

Neno i Sanja: ‘Dok je bio u kući, sve je odzvanjalo smijehom…’

“Najiskrenije, u ovom trenutku to ne mogu zamisliti. Vjerojatno nije problem naći muškarca, problem je ostvariti prijateljstvo. Meni bi možda opet trebalo dvadeset godina da s nekim budem tako bliska. Tako da ovog trenutka to ne mogu zamisliti, niti razmišljam o tome, niti se vidim u toj poziciji.

Kad sad pomislim na to, zvuči mi nemoguće, no dovoljno sam stara da kažem – ne znaš što ti život nosi. Imam prijateljicu koja je udovica 17 godina i nikad nije bila ni s jednim muškarcem niti je to poželjela.
Imam prijateljicu koja je ostala udovica i nakon deset mjeseci pronašla partnera. I presretna je. I to je divno. Drukčije smo i imale smo i drukčije brakove…” – zaključila je Sanja. (Kliker.info-SD)
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku