hamburger-icon

Kliker.info

Samit u Zagrebu : Bakir Izetbegović i američki potpredsjednik Biden u »4 oka«

Samit u Zagrebu : Bakir Izetbegović i američki potpredsjednik Biden u »4 oka«

25 Novembra
22:46 2015

BakireBiden2Nakon konferencije za novinare povodom sastanka u okviru porcesa Brdo-Brioni sami, u “četiri oka”, nekih 10-ak minuta razgovarali su bošnjački član Predsjedništva BIH Bakir Izetbegović i potpredsjednik SAD-a Joe Biden .U izjavi koju je poslije za TV1 dao Izetbegović naveo je kako je sastanak u Zagrebu bio izuzetno dobar.

“Mislim da ga je dobro opisao gospodin Biden . Atmosfera među regionalnim liderima koja je obećavajuća. Naravno, mi imamo teret istorije na plećima, milione ljudi koji su silom iseljeni u regionu, nažalost, stotine hiljada koji su ranjeni i ubijeni. Nije lako približavati, voditi procese pomirenja i stabilizacije prilika. No, ako to neko može uraditi, mislim da je to upravo ova grupa lidera, koja se danas okupila u Zagrebu”, rekao je on.

Izetbegović je otkrio da je Biden  pomalo bio začuđen personalnim odnosima lidera zemalja regiona.

“Razgovarali smo i o onim stvarima koje opterećuju region, koje prijete da destabiliziraju stvari i ponovo ih vrate unazad. To su socio-ekonomska situacija, terorizam i njegovi efekti na region, izbjeglice koje prolaze kroz region, neke prijetnje referendumima u regionu”, zaključio je Izetbegović.

(Kliker.info-NN)

Podijeli

Jedan komentar

 1. Tripolski Jnos 33*
  Tripolski Jnos 33* 27 Novembra, 05:17

  Hrvatima je rečeno da se riješe fašizma i blokade Bosne.Unatoč tome diplomatsko kulturološko sranje slova se nastavlja.Valentin Itzko hoće spašavat jadnike bez konzultacija sa Europskim obavještajnim službama i treba mu jasno reći da se informira da prestane baljezgat gluposti.
  Sve u svemu radi se o rastezanju žvake i ako ne bude rezultata za 15 dana Bakir mora otvoreno reći da sa fašističkim parazitima nema trgovine,dogovora i suradnje već će se daljni razgovori o BiH voditi uz arbitražu Pariza i Europske unije.Fašistima u Hrvatskoj mora biti jasno da netko mora odgovarati za promašenu politiku i oni kao takvi nisu dobrodošli u Europu.Samodopadno glumljenje jadnika došlo je kraju.
  Kriminalna organizacija napokon će dobiti kodeks šutnje-šuti gubo fašistička vama se sudi.
  Ucjenjivali ste vlastiti narod da ne postavlja pitanja namještenog rata,pljačke države i feudalizma.
  U slučaju pobune stoke sitnog zuba pripremiti brisanje Zagreba-neka bude drmeš.
  Stoko nisi više u poziciji da vršiš strahovladu i budućnost Sodome i Gomore nije u vašim rukama.
  Eto ovako malo fino diplomatski.
  Suvereni Veliki Generalni Inspektor
  Tripolski Janos 33*
  Veliki Orient Hrvatske i Bosne i Hercegovine

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku