hamburger-icon

Kliker.info

Rudy Giuliani pretjerao : Barack Obama ne voli Ameriku !?

Rudy Giuliani pretjerao : Barack Obama ne voli Ameriku !?

20 Februara
07:06 2015

Giuliani111Bivši republikanski gradonačelnik New Yorka Rudy Giuliani zaprepastio je demokrate rekavši da Barack Obama ne voli Ameriku.”Znam da je strašno što ću reći, ali mislim da predsjednik ne voli Ameriku“, kazao je Giuliani u srijedu u New Yorku na privatnoj večeri na kojoj su se prikupljale donacije za mogućeg kandidata za Bijelu kuću Scotta Walkera, prenosi portal Politico.

Ne voli vas, ne voli mene. Nije odgojen kao vi i ja u ljubavi prema ovoj zemlji“, rekao je, a zatim je zamjerio Obami što je nedavno osudio križarske pohode kršćana a da “nije rekao da je dio islama bolestan”.

Bijela kuća je osudila te primjedbe primijetivši podrugljivo da je “strašno to što je rekao”, posluživši se Giulianijevim riječima.

“Jutros mu je bilo prilično neugodno dok se pokušavao opravdati, neću mu otežavati situaciju“, rekao je Eric Schultz, glasnogovornik američkog predsjednika.

Naime, Rudy Giuliani je u četvrtak pokušao ublažiti svoje izjave na mreži Fox News.

Ne sumnjam u njegov patriotizam, siguran sam da je patriota“, rekao je. “No rijetko ga se čuje da govori stvari koje sam znao čuti od Ronalda Reagana ili Billa Clintona o njihovoj ljubavi prema Americi. Čujem ga da kritizira Ameriku puno češće nego drugi američki predsjednici”.Napadi na Obamu, sina Amerikanke i Kenijca, zbog nedostatka domoljublja, česta su tema u nekim konzervativnim američkim krugovima.

(Kliker.info-Hina)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku