hamburger-icon

Kliker.info

Prof.dr. Erna Suljić u Centralnom dnevniku : Vrijeđa me to što kažu da sam desna ruka Sebije Izetbegović ! (VIDEO)

Prof.dr. Erna Suljić u Centralnom dnevniku : Vrijeđa me to što kažu da sam desna ruka Sebije Izetbegović ! (VIDEO)

18 Jula
07:24 2020

Profesorica Medicinskog fakulteta i članica uprave Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof.dr. Erna Suljić bila je gošća  Centralnog dnevnika Senada Hadžifejzovića na Face TV.

U otvorenom razgovoru koji je u nekim momentima prerastao u pravu dramu i okršaj  govoreno je o poslovanju i odnosima u i oko  Kliničkog  centra  Univerziteta u Sarajevu,  dr. Ismetu Gavrankapetanoviću, dr. Sebiji Izetbegović i ostalim temama koje su  ovih dana  u žiži  interesovanja bh. medija i javnosti. 

Između ostalog gošća Senada hadđifejzovića odgovorila je i na pitanje zbog čega je vrhunski stručnjak i dobra osoba na kraju postala samo desna ruka Seke Izetbegović.

(Kliker.info)

 

 

Podijeli

Jedan komentar

 1. Cica
  Cica 20 Jula, 15:56

  Poslusala sam intervju da gosp. Suljic I naravno kao I svi moji prijatelji ostala zaprepastana I nemocna . Pa Zar ovako prefrigranih I pokvarenih ljudi ima .. Pa kako ovakvim doktorima nedaj boze bolesti, pasti u ruke!! Pa ona nije covjek .. ona je jedna čangrizava Osoba zeljna moci. I vlasti.. nekulturna svadjalica!!zar tako akademik razgovara!! Primitivno i bez imalo srama tjera tzv „Prof. Doktorica“ svoj inat..
  Mafija!!
  Tjesi me samo da nicija nije do Zore sijala… Pa nece ni njena !

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku