hamburger-icon

Kliker.info

Poznati hrvatski glumac Kristijan Ugrina postao dostavljač kako bi vratio tuđi dug

Poznati hrvatski glumac Kristijan Ugrina postao dostavljač kako bi vratio tuđi dug

12 Novembra
04:50 2021

Kad nije na sceni, poznati hrvatski glumac Kristijan Ugrina (49) dostavlja hranu na biciklu. I to kako bi vratio tuđe dugove.

Kako hrvatski mediji pišu, Ugrina je želeo da pomogne prijateljici i pristao da joj bude žirant kad je podizala kredit da bi mužu podigla nadgrobni spomenik. Međutim, ona je u međuvremenu preminula, a dug nije nestao – samo je narastao. I sada je na glumcu da ga vrati.

„To je standardna hrvatska priča kad netko hoće nekome pomoći, a taj drugi iskoristi tu dobronamjernost. Tako sam i ja završio u jednoj takvoj priči kada me žena mog profesora s Akademije, kojeg sam jako volio, pitala da joj budem jamac za dva kredita. Pristao sam, a ona je u jednom trenutku prestala vraćati te kredite pa sam kao jamac naslijedio te dugove“, otkrio je za RTL Potragu.

Osim u matičnom pozorištu ZKM-u, novac je zarađivao radeći s građevinarima, a danas razvozi hranu na biciklu.

“Još treba da otplatim oko 75.000 kuna tuđeg duga. Radim i kao dostavljač hrane, radio sam na Hvaru i na baušteli. Dok sam živ, moji neće biti gladni“, rekao je Ugrina za 24.sata.hr.

Kristijan Ugrina je diplomirao na Akademiji dramskih umetnosti u Zagrebu, a od 1997. godine stalni je član ansambla Zagrebačkog kazališta mladih. TV publici poznat je i kao voditelj televizijskih emisija Hugo i Modul 8.

(Kliker.info-N1)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku