hamburger-icon

Kliker.info

Poziv prof.dr. Mirsada Hadikadića : Dođite na proteste kod Sebilja u Sarajevu , 30. maja i svi ponesite svoje zastave ! (VIDEO)

Poziv prof.dr. Mirsada Hadikadića : Dođite na proteste kod Sebilja u Sarajevu , 30. maja i svi ponesite svoje zastave ! (VIDEO)

23 Maja
03:30 2020

Za pet godina ćemo se sjećati 30.maja 2020.kao početka promjena u BiH, istakao je u razgovoru sa Senadom Hadžifejzoviće u Centralnom dnevniku Face TV  predsjednik Platforme za progres prof. dr. Mirsad Hadžikadić .

Ako protesti uspiju,međunarodna zajednica će vidjeti da ima s kim razgovarati mimo ključnih,vladajućih!

Kako ćete kontrolisati masu,proteste? Naši članovi sa policijom će raditi na osiguravanju protesta!

Nijedna afera se ovdje ne dešava bez stranaka! Odlaganje izbora je cilj vladajučih,plašim se da će nakon 15.novembra opet odložiti a onda reći:zašto ne bi kombinovali lokalne i opšte izbore 2022! To je put u blokadu!

Međunarodna zajednica ne zna kud srlja! Mostar je vlastima pokazao put kako mogu biti na vlasti vječno,bez odgovornosti! Ovi političari koriste demokratiju da nedemokratski vladaju!

Prodali su priču strancima o mogućim sukobima da bi dobijali pare kako bi ovdje bio mir,inače će biti rat ako oni nisu na vlasti! Građani,pokažite kičmu u miru kao što ste u ratu,pokažite ljudima koji vam oduzimaju budućnost!

Prije izbora,Platforma za progress neće u koalicije ali ćemo u svakom gradu podržati candidate drugih stranaka,pa čak ii z SDA,ako su to pravi ljudi i ako dijele načela i principe PzP! Ako mi pobijedimo,preuzet ćemo odgovornost, istakao je predsjednik Platforme za progres prof.dr. Mirsad Hadikadić.

(Kliker.info-Face TV)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku