hamburger-icon

Kliker.info

Policija spriječila “potencijalni masakr“ : Pucnjava na bejzbol treningu, ranjen kongresmen Steve Scalise (Video)

Policija spriječila “potencijalni masakr“ : Pucnjava na bejzbol treningu, ranjen kongresmen Steve Scalise (Video)

14 Juna
15:55 2017

Pet osoba, među kojima i kongresmen republikanaca Steve Scalise, ranjeni su u pucnjavi tokom treninga bejzbola.Trening je organizovan za republikanske članove Kongresa u Aleksandriji u Sjevernoj Virdžiniji.To je potvrdio Skaliseov  kolega republikanac Mo Brooks.

Brooks, koji je bio na mjestu napada, naveo je da je nekoliko njegovih kolega ležalo na zemlji, kao i da je napadač bijelac koji je ispalio između 50 i 100 metaka. Televizija „Fox News “ javila je da su šef poslaničke grupe Predstavničkog doma američkog Kongresa Steve Scalises i njegovi saradnici pogođeni iz vatrenog oružja.

Senator Rand Paul koji je takođe bio na mjestu napada, naveo je da je policija spriječila “potencijalni masakr“.Policija je tvitovala da „sprovodi istragu o višestrukoj pucnjavi i da je osumnjičeni u pritvoru“.Senator iz Jute Mike Lee saopštio je za „Fox News “ da je Sclice  upucan u kuk, ali nije životno ugrožen.

Predsjednik SAD Donald Trump izdao je saopštenje povodom pucnjave u kojem je naveo da su on i potpredsjednik Mike Pence  “upoznati sa situacijom u Virdžiniji i da je motre“.

“Duboko smo ožalošćeni zbog ove tragedije. Naše misli su sa članovima Kongresa, njihovim saradnicima i svima koji su pogođeni“, dodao je Trump

(Kliker.info-B92)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku