hamburger-icon

Kliker.info

Policija pronašla marihuanu kod stadiona u Vrapčićima

Policija pronašla marihuanu kod stadiona u Vrapčićima

20 Oktobra
18:35 2006

Za protekla 24 sata iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanskog kantona registrovano je 11 prijava od strane građana  i to  na području Mostara 8, na području Konjica 1, na području Jablanice 1 i na području Prozor-Rame 1).
U oblasti javnog reda i mira registrovano je 5 prekršaja  i to
 na području Mostara 3, na području Konjica 1 i na području Jablanice 1. U oblasti bezbjednosti saobraćaja registrovano je 6 saobraćajnih nesreća.  Saobraćajne nesreće su se dogodile na području  PU Mostar 4 i na području PU Konjic 2. Radnici policije PS Mostar Centar su u četvrtak  u blizini fudbalskog stadiona u Vrapčićima uočili zasađene četiri stabljike koje asociraju na opojnu drogu marihuanu. Preduzete potrebne mjere, a stabljike su pohranjene u prostorije PS Centar.
PS Stolac je podnijela Izvještaj Kantonalnom Tužilaštvu Mostar protiv I.M. (1972)  i D.Š. (1984), obadvojica nastanjeni u Stocu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili KD „Oštećenje tuđe stvari“ iz čl. 293 st. 1 KZ F BiH. Naime, dana 26.08.2006. godine prijavljeno je oštećenje 8 saobraćajnih znakova na magistralnom putu M-6, Stolac-Čapljina, u mjestu Poprati, opština Stolac. Na lice mjesta izišli su ovlašteni službenici PS Stolac koji su izvršili uviđaj. U neposrednoj blizini su zatečeni I.M. i D.Š. koji su pozvani u PS Stolac gdje su priznali da su počinili navedeno djelo.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku