hamburger-icon

Kliker.info

Pogledajte kako izgleda novi Appleov sat – Apple Watch (VIDEO)

Pogledajte kako izgleda novi Appleov sat – Apple Watch (VIDEO)

10 Septembra
06:45 2014

satic12Na konferenciji u Cupertinu Apple je u utorak navečer uz iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavio i posve novi uređaj – Apple Watch.. “Naš potpuno novi proizvod. Vjerujemo da će ovaj proizvod redefinirati što ljudi očekuju od ove kategorije prizvoda”, rekao je Cook na početku predstavljanja.Riječ je naravno o Apple Watchu. Ovaj “pametni sat” ima kvadratni zaslon za zakrivljenim rubovima. Dolazi u tri kategorije: Apple Watch, Apple Watch Sport i Apple Watch Edition.”Apple Watch je najosobniji uređaj koji smo ikada kreirali”, rekao je Cook i pobrao salve pljeska u dvorani Flint centra.

No, nije riječ samo o satu, to je također “sveobuhvatni zdravstveni i fitness uređaj”. Apple Watch ima okrugle ikone razmještene po zaslonu, a tu je ugrađen i “osobni digitalni pomoćnik” Siri. Uređaj ima safirno staklo sa senzorima za pritisak pa tako može razlikovati “tapkanje” prstima po zaslonu od pritiska na zaslon. Čitanje poruke, pregledavanje fotografija, navigacija zemljopisnom kartom… sve je tu.

Apple Watch omogućava pristup i aplikacijama tzv. trećih strana, poput Facebooka i Twittera. Ovaj uređaj podsjeća korisnika kad treba izaći iz metroa, a može kontrolirati i brojne uređaje u vašem domu. Njegova osobina je da upoznaje svog vlasnika tijekom vremena i podsjeća što ste od zadanih ciljeva propustili ostvariti.Apple Watch komunicira s iPhoneima sve do iPhonea 5. Puni se induktivnim punjačem koji se prilijepi na stražnji dio uređaja. Watch će raditi s Appleovim sustavom plaćanja Apple Pay. Koštat će 349 dolara, a na tržištu se očekuje 2015. godine. (Kliker.info-agencije)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku