hamburger-icon

Kliker.info

Oštra reakcija Građanskog saveza : Kojović se koristi Dodikovim jezikom

Oštra reakcija Građanskog saveza : Kojović se koristi Dodikovim jezikom

12 Novembra
02:13 2020

Gradjanski savez (GS) osudjuje dodikovske izjave Predraga Kojovića u kojima insinuira da će poraz kandidata Mandića biti dokaz da se u Sarajevu stvara bošnjački entitet. Bacanje ljage na Sarajevo je postala suština politike Kojovićeve stranke i u tome je počeo da podsjeća na Neleta Karajlića i Emira Kusturicu.

Širenje narativa o navodnoj nacionalnoj netrpeljivosti u Sarajevu je strateški cilj dušmana BiH i očekujemo od članova NS da se ograde od Kojovićevog petokolonašenja. Taj bivši novinar Yutela i posjetilac logora u kojima su Bošnjaci bili masovno zatočeni je obični budžetski parazit koji je umislio da je glavni lik iz romana Ive Andrića.

Nadalje, pozivamo kandidate NS da se izvine građanima BiH, posebno Mostarcima, zbog održavanja prijateljskih odnosa sa isljednicima iz logora Heliodrom koji su tijesno saradjivali sa monstrumom Markom Radićem. Ako Kojović već dvije godine ne smatra da ima potrebe za tim, želimo vjerovati da Mandić misli drugačije, navodi se u saopštenju Građanskog saveza.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku