hamburger-icon

Kliker.info

Oštar start : Šta je Šemsudin Mehmedović poručio Fahrudinu Radončiću

Oštar start : Šta je Šemsudin Mehmedović poručio Fahrudinu Radončiću

20 Juna
16:34 2014

fahrosemso8Predsjednik SBB BiH Fahrudin Radončić sinoć je gostujući u Dnevniku D Federalne televizije govorio, uz ostalo, i o posljednjoj akciji kodnog imena ‘Pandora’, i u tom kontekstu spomenuo Šemsudina Mehmedovića, koji je na prozivku reagirao munjevitoRadončić, koji je za sebe i Željka Komšića rekao da su trenutno najpopularniji političar, ponovo je spomenuo smjenu s funkcije ministra sigurnosti BiH navodeći da ju je potpisao Šemsudin Mehmedović, čiji je tjelohranitelj uhapšen u akciji ‘Pandora’.

-Državni poslanik Šemsudin Mehmedović je potpisao moju smjenu, a njegov tjelohanitelj je uhapšen u ovoj akciji. Ima li moja smjena veze s ovim danas, pokazat će vrijeme, kazao je Radončić.Danas je uslijedio Mehmedovićev odgovor. On je na svom Facebook profilu napisao kako Radončić javno laže.-Ja nemam tjelohranitelje niti imam potrebu za tim, jer se ne plašim onih koje predstavljam. Prvi put kada mi budu trebali tjelohranitelji neću se baviti politikom, napisao je Mehmedović, ponavljajući da Radončić laže.-Ali s obzirom na njegovu nečasnu prošlost i ne iznenađuje me. Jer čovjek kada govori o drugom on samo opisuje svoje osobine. Nismo mi zaboravili, a ovo su neka od pitanja:

1. Kako steče toliko bogatsvo
2. Školska sprema..
3. Keljmendi..
4. Blindirani džip..Čiji je..
5. Avaz u vlasništvu Azre..
6. Jedini brani Zupca..Za koga..
7. Miškoviši…itd

Ako je moja jedina greška što sam u ime kluba SDA potpisao zahtjev za smjenu ministra sigurnost, prihvatam tu grešku. Ja sam Radončiću samo ogledalo, pa bujrum… A imat ću u kampanji mnogo toga reći.Tti znas da ja znam! A ako je kampanja počela, reci!, napisao je Mehmedović.Očito nas ovog ljeta čeka zanimljiv politički obračun.

(Kliker.info-Bportal)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku