hamburger-icon

Kliker.info

Oskarovac “otjeran” ispod Starog mosta

Oskarovac “otjeran” ispod Starog mosta

10 Jula
21:04 2008

Oscarovac Ralph Fiennes pamtit će jučerašnji posjet Mostaru po neugodnoj situaciji koja se odigrala pod Starim mostom. Naime, kako doznaje Pincom.info, glumac poznat po ulogama u filmovima Schindlerova lista i Engleski pacijent, morao je napustiti restoran pod mostom zbog razgovora kojeg je vodio sa svojim društvom.

Kako doznajemo od očevidaca, Fiennes i društvo pričali su o hrvatskom generalu Anti Gotovini, kad im je društvo od nekoliko momaka dobacilo da ne pričaju o politici na tom mjestu. Nakon što su zanemarili dobacivanja i nastavili s pričom u kojoj je jedna žena iz društva pokušala objasniti zašto je Fiennes vidio toliko slika Gotovine po Dalmaciji (glumac je dan ranije boravio u Splitu op.a.), prišao im je jedan mladić i rekao kako ne smiju pričati na tom mjestu o hrvatskim generalima.

Glumac i društvo, tvrde očevici, bili su zbunjeni i iznenađeni, jer neki nisu razumjeli jezik pa tako niti što se traži od njih. Stoga su napustili restoran. Navodno je i nakon toga jedan čovjek iz tog društva otjeran sa zidića na kojem je želio pojesti sendvić.

Mostarski producent Miro Barnjak potvrdio nam je da se incident dogodio, ali nije želio ništa komentirati.

– Mogu samo reći da je bilo jako ružno i vrlo neugodno, rekao nam je kratko Barnjak.

Ralph Fiennes taj dan je obišao neke lokacije po Mostaru tražeći prigodna mjesta za snimanje svojeg novog filma. Prije incidenta prošetao je platoom ispod Starog mosta te se oduševio skakačima.

No, glumca, koji je i UNICEF-ov ambasador s kojim Stari most u zadnje vrijeme nije ‘na ti’, razočarao je događaj u restoranu kad nije mogao niti shvatiti zašto im su ljudi prekinuli razgovor.

S druge strane, o filmu zbog kojih je Fiennes obišao mnoge lokacije jugoistočne Europe, jako se malo zna osim toga da će pored glavne uloge, Fiennes film i producirati.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku