hamburger-icon

Kliker.info

Osipanje kadra : Vahid Karavelić napustio Radončićev SBB!

Osipanje kadra : Vahid Karavelić napustio Radončićev SBB!

02 Marta
16:23 2015

Karavelic11Vahid Karavelić, istaknuti član Saveza za bolju budućnost i predsjednik Kantonalnog odbora SBB-a Sarajevo, dao je naopozivu ostavku na sve stranačke funkcije i vratio člansku karticu stranke.To nam je potvrdio i sam Karavelić, ne želeći govoriti o konkretnim razlozima niti o detaljima unutarstranačkog sukoba koji je doveo do razilaženja.

– Tačno je, ali ne želim govoriti o tome. Sve je to još friško. Duže vrijeme su trajale neke nesuglasice i to je sad kulminiralo nakon čega sam dao neopozivu ostavku na sve funkcije u stranci – kazao je Karavelić.Karavelić je, osim što je bio predsjednik Kantonalnog odbora SBB-a, jedno vrijeme obnašao i poziciju ministra za boračka pitanja u Vladi KS.Podsjećamo, Karavelić je bio i komandant Prvog korpusa Armije RBiH. (Kliker.info-Faktor)

Podijeli

Jedan komentar

  1. puka 59 - ŠTETA
    puka 59 - ŠTETA 03 Marta, 14:02

    VETERANI 317 SBBR HEROJ GRADA ŽALE ŠTO TE ISKORISTIŠE KAO I DRUGE NAŠE SABORCE PRIJE TVOG IZLASKA ZA ZAKON O POVOLJNOM PENZIONISANJU ZA POLITIĆKE SVRHE – MMF A MI VOJNI PENZIONERI RAZOĆARANI PUNO U VAS . POZDRAV DOMOVINI DO NOVOG PRESTROJAVANJA .

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku