hamburger-icon

Kliker.info

Opasne poruke: U Tuzli pretučen Sinan Alić

Opasne poruke: U Tuzli pretučen Sinan Alić

25 Januara
17:51 2014
Alić u bolnici: Na meti napadača (Foto: Klix.ba)

Alić u bolnici: Na meti napadača (Foto: Klix.ba)

U tuzlanskom naselju Trakilovići jutros u 11 sati nepoznata osoba napala je predsjednika Fondacije “Istina, pravda, pomirenje” Sinana Alića, prenosi Klix.ba.

Alić je dobio udarac nepoznatim predmetom u glavu, a prema njegovom svjedočenju, kratko je bio bez svijesti.

Upućen je u UKC Tuzla, gdje mu je pružena ljekarska pomoć na Klinici za neurohirurgiju i Klinici za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju. CT snimak glave nije registrovao unutrašnje povrede, te je Aliću ušivena rana dužine četiri centimetra na glavi i pušten je na kućno liječenje.

O incidentu je obaviještena policija, navodi se u saopćenju Fondacije.

“Jutros sam čistio snijeg ispred vikendice u Trakilovićima, kada mi je prišao muškarac koji je imao kaupuljaču na glavi. Mislio sam da je obični prolaznik i da želi nešto da me pita, prišao mi je na 30 – 40 sentimetara… Okrenuo sam se na trenutak prema svom psu, nakon čega me je taj muškarac udario nepoznatim predmetom. Od siline udarca izgubio sam svijest. Kad sam došao svijesti, nikog nije bilo u blizini”, pojasnio je Alić u izjavi za Vijesti.ba.

Nakon toga, uputio se u UKC Tuzla, gdje mu je pružena ljekarska pomoć na Klinici za neurohirurgiju i Klinici za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju. CT snimak glave nije registrovao unutrašnje povrede, te je Aliću ušivena rana dužine četiri centimetra na glavi i pušten je na kućno liječenje.

“Ne osjećam se baš najbolje, ali najbitnije je da je snimak pokazao da nema unutrašnjih lomova. Trenutno sam u kući”, dodao je Alić.

Istakao je da još nema indicija ko bi mogao biti napadač.

“U ovom trenutku ne znam o kome se radi. Policija će i sutra doći kod mene. Tokom vikenda ću napraviti analizu i pokušati da saznam o kome se radi. U ponedjeljak ću o tome obavijestiti sve medije”, rekao nam je Alić.

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku