hamburger-icon

Kliker.info

Obama poziva na poštenu borbu : “Savjetujem gospodinu Trumpu da prestane cviliti “

Obama poziva na poštenu borbu : “Savjetujem gospodinu Trumpu da prestane cviliti “

19 Oktobra
04:13 2016
Obama5Američki predsjednik Barack Obama izjavio je u utorak da su “stalno laskanje” Donalda Trumpa ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i tvrdnje o krađi izbora “dosad neviđeni”.

Obama je na konferenciji za novinare rekao da nikada dosad nije vidio da jedan kandidat za predsjednika pokušava diskreditirati izbore koji još nisu ni održani.

“Savjetujem gospodinu Trumpu da prestane cviliti”, rekao je Obama na zajedničkoj konferenciji za novinare s taijanskim premijerom Matteom Renzijem.

Republikanski predsjednički kandidat Trump više je puta rekao da će izbori 8. studenoga biti namješteni u korist demokratske suparnice Hillary Clinton.

“Stalno laskanje gospodina Trumpa gospodinu Putinu i to u kojoj mjeri svoje politike oblikuje prema politikama gospodina Putina su dosad neviđeni”, istaknuo je Obama.

Trump, koji je nekoliko puta rekao da se divi Putinu, rekao je u ponedjeljak da će, ako bude izabran, razmisliti o posjetu Moskvi prije nego što stupi na dužnost.

“Ako pobjedim 8. studenoga, mogu zamisliti da se sastanem s Putinom prije početka rada moje administracije” izjavio je Trump.

(Kliker.info-Hina)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku