hamburger-icon

Kliker.info

Nova gazdarica FIS-a : Oženio se Pero Gudelj

Nova gazdarica FIS-a : Oženio se Pero Gudelj

15 Novembra
16:28 2016

peronova3Jedan od najomiljenijih i najuspješnijih biznismena u BiH, Pero Gudelj ponovo se oženio. Izabranica njegovog srca je Ruža Marinković, Zeničanka koja je donedavno živjela u Njemačkoj.Vjenčali su se prije desetak dana daleko od očiju javnosti, nakon čega se Ruža morala vratiti za Njemačku.

Jučer (14.11.) je sletjela na sarajevski aerodrom. Dočekao je presretan i ushićen izabranik njenog srca Pero Gudelj. Umjesto u Zenicu, odnosno Vitez mladenci su se zaputili u hotel kod Ibre Mangafića. Uz pjesmu, iće i veselje, slavilo se do zore.

Peri stižu čestitke sa svih strana. Između ostalih javila se i Kada Radetinac, sarajevska vidovnjakinja i iscjeliteljka, koja je još dok su se na Koševu borili za Perin život, najavila njegov oporavak, novu ljubav i svadbeno veselje.

Posebno je dirljiva čestitka Huse Pajića u kojoj se, između ostalog, kaže:

– Dragi moj Pero, BOG VOLI INSANE! Onaj ko se tebi zamjerio samo ga može kazniti, ko može tebi zlo pomisliti taj treba da se zastidi do kraja života. Koliko si samo usta nahranio! Uživaj u životu, ti si to zaslužio!

Gudelj je dosta bezbolno riješio brakorazvodnu parnicu sa prethodnom suprugom Snježanom. Sve što je tražila, udovoljio joj je i poručuo joj “Sretno ti bilo”.

Njegova nova izabranica je prelijepa. Nije ni čudo da se zove Ruža. Od Pere je mlađa desetak godina, piše aura.ba portal. I ona ima jedan brak iza sebe, ali se iskazala kao sjajna i pažljiva majka i baka. Nakon što je djecu izvela na pravi put, posvetila se sebi.

Sudbina joj je namijenila Peru Gudelja. Slučajno su se sreli i zavoljeli. Prema svome suprugu Ruža je izuzetno pažljiva, a on joj se prepustio u cjelosti. Čak joj je prepustio i svoj mobitel, na osnovu kojeg Pero Gudelj briše stara prijateljstva i gradi nova, nakon što Ruža napravi filter.

Uporedo sa ljubavnim životom, cvjeta i Perin biznis. Uskoro on pokreće izgradnju novog FIS-ovog centra u Sarajevu, te u još nekoliko gradova u BiH.

(Kliker.info-Aura)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku