hamburger-icon

Kliker.info

Nnajpoznatija partijanerica u celebrity svijetu : Paris Hilton spremna za novu životnu ulogu, bar tako kaže

Nnajpoznatija partijanerica u celebrity svijetu : Paris Hilton spremna za novu životnu ulogu, bar tako kaže

29 Avgusta
04:05 2020

Godinama smo je gledali kao najpoznatiju partijanericu u celebrity svijetu, a danas je Paris Hilton živi jednim posve mirnijim životom. Skrasila se nedavno uz biznismena Cartera Reuma, a izgleda da je spremna i za majčinsku ulogu.

Svoje lude i razuzdane dane iz mladosti ostavila je iza sebe. Partijanje po svijetu joj je dosadilo, te je posljednjih godina gledamo ozbiljniju no ikad. Bogata nasljednica Paris Hilton u novom intervjuu progovorila je o svojim planovima za budućnost na privatnom polju.

Za Sunday Times pričala je o tome kako se uskoro vidi kao majka, te ohrabrila sve žene koje razmišljaju o zamrzavanju svojih jajnih stanica. Otkrila je kako ju je na tako nešto potaknula dugogodišnja prijateljica Kim Kardashian, te da bi voljela imati blizance.

‘Pripremila sam se na vrijeme. Moja prijateljica Kim upoznala me s vrhunskim doktorom te sam se zapravo vodila njezinim primjerom zašto to učiniti. Voljela bih imati dvoje djece, blizance Jedva ih čekam odijevati. Izvrsna stvar kod blizanaca je što možete istovremeno dobiti kćer i sina’, govorila je 39-godišnjakinja.

Dodala je da stvari poput udaje i pronalaska idealnog partnera ne možete planirati i računati u koje vrijeme će se dogoditi, pa je za nju opcija zamrzavanja bila nešto što ju je oduševilo.

Podsjetimo, Hilton je sve do nedavno bila zaručena za glumca Chrisa Zylku, no svega nekoliko mjeseci nakon romantičnih zaruka koje su se dogodile u Aspenu, par je prekinuo. Ubrzo nakon toga Paris se zaljubila u biznismena Cartera Reuma s kojim je danas u sretnoj vezi.

Mnogo savjeta o majčinstvu, Paris je dobila od svoje sestre Nicky Hilton koja ima dvije kćeri. Često se teta Paris može vidjeti u slatkom druženju sa svojim nećakinjama.

(Kliker.info-Tportal)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku