hamburger-icon

Kliker.info

Neuvjerljiva isprika premijera Crne Gore : Nisam zvanično čestitao Dan RS, već privatno

Neuvjerljiva isprika premijera Crne Gore : Nisam zvanično čestitao Dan RS, već privatno

11 Januara
00:31 2021

Premijer Zdravko Krivokapić nije zvanično čestitao praznik predsjednici Republike Srpske (RS) Željki Cvijanović, kazali su agenciji MINA iz kabineta premijera Crne Gore.

Navedeno je da je to bio privatni razgovor Krivokapića i Cvijanović.

– Zvanične čestitke nije bilo, inače bi je objavili na sajtu Vlade ili na Twitteru. To je bio privatan razgovor premijera sa Cvijanović, rečeno je iz kabineta Zdravka Krivokapića

Predsjednica RS je ranije danas rekla da je zahvalna crnogorskom premijeru koji je pozvao i čestitao praznike.

Zbog tog događaja se danas podigla prašina u domaćoj javnosti, a bh. političari su imali niz reakcija u toku današnjeg dana.

(Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 12 Januara, 09:56

    VI STVARNO NISTE NORMALNI,KO JE VAMA DAO TAPIJU ŠTA ĆE RADITI CRNA GORA.TO JE MOŽDA MOGLO DOK JE VLADAO ONAJ DIJABOLIK MILO KOJI JE U RATU MUSLIMANE OTIMAO IZ VOZA I PREDAVAO KOMUNISTIČKOJ BAGRI TIPA BEARE I BRAĆE LUKIĆ,KOJA JE I POBILA BEZ SUDA LJUDE U SREBRENICI,A MILO IM POMAGAO ČITAV RAT DA BI KASNIJE KAO BIO NA VAŠOJ STRANI.MALO RAZMISLITE BUDALE ŠTA I KO.
    JEDNOSTAVNO 80%STANOVNIŠTVA TAMO SU SRBI(IZUZIMAJUČI ONO BAGRE U CETINJU I PLAĆENE MRZITELJE TIPA NIKOLAIDIS,ŠUPKOVIĆ,SLAVKO MANDIĆ,NOVAK ADŽIĆ I JOŠ PAR KRETENA KOJI SE U ŽIVOTU OSTVARUJU TAKO ŠTO PLJUJU DRUGE ZA SITNE PARE.CRNA GORA JE DIO SRPSKOG SVIJETA I TO ĆE TRAJNO OSTATI TAKO ZATO MIR DŽUKELE I BEZ GALAME.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku