hamburger-icon

Kliker.info

Nervozni i vulgarni Dodik : “Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj” (VIDEO)

Nervozni i vulgarni Dodik : “Ja sam rekao OHR-u je..te se. Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj” (VIDEO)

27 Marta
15:54 2014

tribina.bmpIako je tema večerašnje javne tribine rukovodstva Republike Srpske u Istočnom Sarajevu bila ,,Aktuelna političko-ekonomska situacija u Republici Srpskoj” predsjednik Srpske Milorad Dodik održao je klasičnu predizbornu tribinu.U svom maniru pljuvao je i napadao sve koji se usude da drugačije misle i rade, a nakon provokacija na račun BN televizije, naša ekipa napustila je skup.

“Došao sam da vam kažem da BN televizija laže i da ih ne slušate”.  Ovim riječima počela je javna tribina Predsjednika Republike Srpske.Nakon uvodnog izlaganja predsjednik je uvjeravao prisutne na javnoj tribini kako Republiku Srpsku niko ne voli, kako svi žele da nas unište, ali na našu sreću on je dovoljno hrabar i neustrašiv pa nas ne da.

Priznao je da su bitange pokupovale jeftino preduzeća u Srpskoj, ali gle čuda, te bitange nisu njegovi kumovi i prijatelji već neki koje su doveli stranci.  Saznali smo i da Miloradu Dodiku i Vladi Srpske ne trebaju pare MMF-a  jer stižu novci iz Rusije. U narednih 10- ak dana, obećava predsjednik,  biće para za sve.Što se tiče opozicije ona je dok je bila na vlasti uništila Srpsku, smatra predsjednik i predala je na upravljanje OHR-u, ali njegovim dolaskom na vlast to se promijenilo.

“Ja sam rekao OHR-u je..te se.  Sad sam ja glavni Baja u Srpskoj”,  reče predsjednik pred okupljenim glasačima, među kojima je bilo žena i djece.“Samo politika SNSD-a može sačuvati Srpsku i vrlo brzo od nje napraviti nezavisnu državu. Politika opozicije, politika dodvoravanja će uništiti Srpsku za 6 mjeseci. Vidite kako su, je..te plakali za Mirkom Šarovićem”, progovorio je ponovo “diplomatskim” riječnikom predsjednik Srpske.U više navrata Dodik je pomenuo,  ničim izazvan, BN televiziju,  a kada je postao vulgaran odlučili smo da napustimo predizborni skup najavljen kao javnu tribinu o političko- ekonomskoj situaciji u Srpskoj. (Kliker.info-BN TV)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku